Äntligen dags att berätta!

Godmorgon godingar!

Hörni, tack för alla era kommentarer där ni berättar lite om er själva och vår bloggrelation. Så himla kul alltså. Tack! Fortsätt gärna….

Ja, då var det dags att berätta om mitt beslut med fiket. Herreminjeee så svårt det varit alltså. Jag har kastats av och an mellan besluten. Jag har aldrig varit en planeringsmänniska, så att planera så långt fram i tiden för mig var till en början omöjligt. Semestern? Hur skulle det bli med den? Skulle jag få någon som hjälpte mig? Kommer de några och fikar? Hur skulle vädret se ut? Vad krävdes av mig? Fick man renovera lite? Ja men du hajar va?! 1278 frågor liksom….. De som äger det har varit väldigt tillmötesgående och orkat svara på alla mina frågor.

Nu har jag och Tony diskuterat detta i molekylnivå, vi har funderat och stött o blött. Så i fredags bestämde jag mig för att göra det! Såklart jag ska! Såna här möjligheter växer inte på trän, dessutom är det en dröm sen länge. Att sedan få prova i några månader utan att binda mig vid något kontrakt på flera år är en ynnest. Hihiiiiii…. Ja så nu är ju självklart alla mina tankar och allt mitt fokus på detta söta lilla fik.


Det är som sagt litet. Det får bara plats med ca 15 sittplatser inomhus, dock så är det en stor uteservering och också en stor trädgård som det också ska finnas bord och stolar på.

Jag ska renovera det lite inomhus. Det ska målas. Jag ska sy lite nya gardiner och fixa och trixa en massa så det blir sådär Niiinis över det hela.


Iiiiiiiiiih! Jag är så glad och spänd förstår ni. Det ska bli så himla roligt. Elliot kommer att vara min lilla hjälpreda tack och lov, sedan har jag pratat med både mina och Tonys föräldrar om hjälp.

Det kommer att bara vara helgöppet mellan 10-15 till en början. Sedan kanske jag utökar det med någon dag i veckan också. Jag har planer på temakvällar och kanske någon loppis. Det ska givetvis vara en VIP-premiär också….hihi! Det ligger precis bredvid Härnevi Plantskola strax utanför (8 km) vår lilla småstad. Den heter kort & gott Kaffestugan. Men kanske att den i sommar får heta ”Kaffestugan med Niiinis Kitchenlife”.

Först och främst så ska det målas och fixas nu. Det kommer jag nog börja med så fort som möjligt. Jag tänkte att ni såklart får hänga me på det. Det blir nog en hel del videobloggar på det om ni vill?

Tack för alla inputs i samband med mitt funderande, det hjälpte att ni alla var så positiva. Nu hoppas jag att några av er kommer på en fika och säger hej.

Snälla, ni kan väl hjälpa mig kicka igång sidorna jag nu startat. Gå in och gilla!

På Facebook finns nu en sida som heter Kaffestugan Härnevi HÄR

Finns på Instagram också, HÄR. (Denna sidan är omgjord från min inredningsinstagram) 

PS: Jag har startat en ny kategori som heter Kaffestugan, där kommer alla inlägg samlad som har med den att göra. 

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
7 years ago

Hejsan! Så roligt att du bestämde dig för att driva fiket i sommar, jag kommer definitivt att komma förbi och fika! Kram Marie

Th
Th
7 years ago

Åh,guu va roligt!! Hoppas få möjlighet att komma förbi i sommar får bli en roadtrip på semestern (bor nära Lidköping vid vänern) Grattis och lycka till

Kina
Kina
7 years ago

Men va kul!! Grattis och stort lycka till!!☕️

Annelie M
Annelie M
7 years ago

Stort LYCKA TILL! Låter som ett perfekt resmål när jag o mina vänner vill göra en roadtrip från Stockholm 🙂

Caroline
Caroline
7 years ago

Stort grattis! Det var ett mycket bra och roligt beslut. All lycka till i världen till dig!

Maid in the kitchen
7 years ago

Stort gratis, vad roligt för dig! Lycka till!!

http://www.maidinthekitchen.se

Malin| Fredagskakan
7 years ago

Så kul!! Stort lycka till:-)

Lotta
Lotta
7 years ago

Härligt!! Det är ju så mysigt därute. Kommer absolut förbi och tar en fika när jag är ”hemöver”. Lycka till!!!

Katrin
Katrin
7 years ago

Hurra!!!

Annika
Annika
7 years ago

Vad roligt! Grattis till ett bra beslut!
Kram!

Eva Forsberg
Eva Forsberg
7 years ago

Grattis va roligt! Vilken dröm! Jag gjorde min dröm i miniformat i somras då jag hade Trädgårdscafe en vecka. Så roligt, jobbigt och uppskattat! Ska bli repris i sommar! Och i sommar får det bli en tur till ditt cafe i Enköping! Har hört att det finns fina trädgårdar där?

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Härligt! Grattis till ett roligt och modigt beslut! Förstår att tankar och idéer flödar för fullt nu. Följer ditt förberedande med glädje och givetvis kommer det att bli ett eller flera besök när du öppnar upp portarna. Kramizar och lycka till!!!

Charlotte
Charlotte
7 years ago

Åh, vad roligt!! Vilket projekt! Heja dig som hoppade på tåget! Det här ska bli roligt att följa!

Isabel
Isabel
7 years ago

Såklart vi vill följa resan med videobloggar! Älskar dina vloggar!

Nästa inlägg

Fäääääzt! 

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x