Kaffestugan i vinteride 

Godmorgon bloggisar! 

Min pappa fyllde år igår så jag hann inte in till dig mer. Det var möten, det var till att åka och köpa present, mäta lite ute vid kaffestugan och sen kalas på kvällen. Fullt skägg!


Som ni ser så är stugan allt annat än klar då den stått i vinteride. Men så smått ska vi ta och väcka den lilla stugan till liv. Det ska fixas med färg på väggarna, vi ska bygga till lite och sen det roligaste…..P I F F E T! ✨

Nu ser det lite trött och slitet ut men du må tro att det kommer bli fint sen när det börjar grönska och leva runtom. När vi väcker liv i den lilla kaffestugan. Så härligt det ska bli.


Kvällen avslutades hos mamma o pappa med det här tacosbordet. Älskar tacos på måndagar. Pappa fyllde 66 år igår, fina pappa. Han fick ett glasskåp av mig och syrran. Där ska han ställa alla hans medaljer. Vi känner nämligen att vi knappt ens vet vad han har för några? Pappa har ju varit en riktigt duktig friidrottare som ung nämligen. Så nu ska det in i skåpet och briljeras med! ✨

Hepp, måste skynda! Idag ska jag hinna med att vara med på Milos skola halva dagen, sen ska reportage med Ena Håbo tidningen också fixas. Men du, vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Ska bli kul att få hänga med när du fixar kaffestugan

al68
al68
7 years ago

STORT lycka till med ditt projekt, kommer bli sjukt bra. Synd att man bor så långt bort annars hade jag kommit dit direkt.

Kram kram <3

Mormor
Mormor
7 years ago

Åh så spännande att följa ditt projekt Kaffestugan har själv varit sugen på att öppna något litet sommarkafé när jag var yngre. Var ligger den? Kanske kommer förbi i sommar o tar en fika☕️

Marie
Marie
7 years ago

Kommer du att sälja dina tavlor där kan ju även det vara piff! ☺

Evelina
7 years ago

Men vilket mysigt ställe!! Det passar dig perfekt och jag är säkert på att du kommer piffa till det till ”ditt” Man får kanske ta och glida förbi på semestern.

Nästa inlägg

Äntligen dags att berätta!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x