Vårnytt

Inlägget innehåller adlinks.

Hörde från någon att det ju skulle bli riktigt varmt i helgen, vet inte om det redan ändrats men vi kan ju hoppas att det ska bli det. 🙂 Jag har börjat uppdatera vårgarderoben lite, det är ju då man verkligen fattar att det är dit vi är på väg. ♥

cellbes mat 4 cellbes mat2

IMG_6708

Jacka HÄR

Nu längtar man ju inte mindre till vår och sommar. Superdiggar både jackan och jeansen. Jackan kommer jag ha sååå mycket användning av, jeansen är supersköna och lite roligare än bara vanliga. Lätta att klä upp med ett par klackar och en ljus kavaj typ. 🙂

Nu ska jag rusa vidare här. Vi hörs sen igen!

KRAM Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Baka egna Croissanter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x