Renovering – DAG 1

Godmorgon bloggisar!

Inte fasen orkade väl jag kolla nå Parneviks. Jag somnade dreglande i soffan. Man får inte ha nå större förväntningar helt enkelt. Måndag idag i alla fall… Jag ska strax bege mig ut till Kaffestugan för att fortsätta renovera. Jag ska försöka hänga där så mycket jag kan och när jag inte är upptagen med annat.

Igår skröt jag med en video med 2 dagar på…..men inte visste jag att jag redan lyckats ladda upp dag 1 på youtube. 🙂 Så då börjar vi väl med dag 1 då så kommer dag 2 imorgon. Hoppas ni ska gilla att hänga med i dessa renoveringsvideosar. Missa inga videos genom att prenumerera på min Youtubekanal. 

1
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
7 years ago

Fasiken vad duktiga ni är!! Det kommer vara värt allt slit när du står där sen och allt är KLART! ☀️

Ann
Ann
7 years ago

Kämpa på. Kommer att bli toppenfint. Tycker ni ska ha gråa fönsterkarmar. Kram

Anna
Anna
7 years ago

Tips!! Använd ett skaft på rollern (som man t ex har när man målar taket) även när du målar väggarna. Myyycket effektivare och du slipper trycka så hårt med armen. Lovar, det blir stor skillnad för kroppen. Lycka till!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
7 years ago

Vi satte på en sån faktiskt. Bra skit!

Sofia
7 years ago

Kika gärna in hos oss , idag klär vi oss i vitt för att hedra dem barn som aldrig fick chansen . <3

Erica
Erica
7 years ago

Oj så roligt att få följa med hur det går! Fortsätt med det är du snäll!

Amanda
Amanda
7 years ago

Jätte jätteroligt med videos på renoveringen. Älskar det! Hoppas du orkar fortsätta spela in för jag förstår vilket jobb det måste vara.

Madde
Madde
7 years ago

Kul att du tog chansen!
Har du haft vägdag idag?
Kram

Kina
Kina
7 years ago

Oj vad kul att få hänga med när ni fixar kommer bli super fint!

Hedda Söderberg
Hedda Söderberg
7 years ago

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Nina
Nina
7 years ago

Du är så duktig och detta kommer att bli en pärla!

Nästa inlägg

För höga förväntningar! 

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x