Tips! 

Lite reklam för vänner, inget betalt men ändå reklam. 

Först och främst vill jag tipsa om Lidby Livings nya kuddar. Ämen huuuuuur fina!?


Åh! Jag har en liknande den svarta. Dessa är tryckta vilket gör att de är lite billigare än de andra. Du hittar kuddarna här.


Sen vill jag tipsa om att Bobby återigen startat sin blogg. Efter att hans dåvarande livskamrat tragiskt gick bort så slutade han blogga. Idag, några år senare och när han återigen är lycklig och gift med sin Jimi så är bloggen återigen igång. Just nu är de i Thailand och just idag fyller Jimi 23 år. Underbara människor, vi tycker mycket om båda. ❤️


Måste också tipsa om Ossoami. Linda, så jäkla driven och trevlig tjej som startat detta jeansmärke. Helt klart de mest hållbara jeans som finns på marknaden. De ger likeom 1 års garanti på hela knän på jeansen! Whoooop ju! Jag har använt dem i åratal verkligen och de har ALDRIG gått sönder på knäna. Så sjukt grymma! Finns i mjukare varianter, med mudd, pösiga, tajta…you name it. Jag kan erbjuda dig både fri frakt och fri retur om du vill testa ett par jeans. Ange bara FFFR-NINA så får du det. Alla Ossoamijeansen hittar du här.

Det var det hele, vi hörs sen igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hedda Söderberg
Hedda Söderberg
7 years ago

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Nästa inlägg

Zucchininudlar med pesto

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x