Smartaste fjärrkontrollen till din mobil!

Reklam för min Elliots UF Företag Make It Click

Jag vet att ni varit många som mejlat och undrat angående dessa små fjärrkontroller till smartphones (passar alla smartphones märken) som Elliots UF företag sålde strax innan jul. De tog ju slut allihopa. Sån jäkla åtgång blev det verkligen. Nu frågade dom om inte jag ville skriva på bloggen om att de kommit in igen? Såklart att jag vill det. Självklart! ♥

make it click 3 make it click 2

Det följer även med en hållare som man kan ställa mobilen på när man tar bild eller filmar. Jag har använt den här massor och för en liten peng underlättar man vardagen med att ta bild massor. Ingen selfiestick utan en liten behändig fjärrkontroll bara. Jag har två stycken, en vit och en svart.

Fjärrkontroll med stativ har du här. Sen finns bara fjärrkontroll också, i vitt och svart. 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Weronica
Weronica
7 years ago

Vad fint ni gör, måste åka och ta en fika i kaffestugan
När öppnar ni?
Planer på ngt ägg och mjölkfritt?// weronica

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Jag köpte en sån där fjärrkontroll av sin son för ett tag sen 🙂

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
7 years ago

Yes! Jag älskar den!

anne von porat Veckomagasinet
7 years ago

tack för fina tips på din blogg

Nästa inlägg

Renovering av Kaffestugan – DAG 6

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x