Väntar på att få gå in 

Godmorgon bloggisar! 

Här sitter jag i bilen utanför kaffestugan. Jag gick in och satte på värmen så det skulle värma på lite innan jag börjar jobba därinne.


Idag laddas dag 6 av renoveringen upp på Youtube. Följ gärna min Youtubekanal så du inte missar något, det är enkelt att följa Youtubekanaler. Man behöver bara skapa ett konto till sig själv med en email och ett lösen så kan man följa kanaler hejvilt.

Jag följer några kanaler och jag lovar, det blir lite som ett beroende. Alltså ett kul beroende. Man följer med på så mycket roliga saker så jag kan känna att det ibland är en härlig verklighetsflykt faktiskt. Dessutom kollar man när man känner för det, inga tider att passa osv.

Well well, nu ska jag gå in i lilla stugan. Igår kväll fick vi upp tavlor och grejer så nu börjar det bli riktigt riktigt mysigt därinne. Fick en sån härlig ”trivas-känsla” när vi var där igår.

Ha nu en fin tisdag, härinne kommer det bjudas på lite smått och gott också.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

4 tips till din uteplats

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x