Blåsa ur skallen

Hej i stugan! ❤️

Ja som du förstår har jag inte så mycket att berätta om dagen direkt. Jag har vilat nästan hela dagen. Åt frukost, galet mycket frukost som jag tänkte visa dig nån dag, tog nämligen bild på det för det var helt crazy. Inte konstigt att man bär på 10 kg övervikt kan jag säga.


Inte blir det bättre av att jag ligger här i soffan och knaprar godishalstabletter heller. Men jag är lite PMS:ig och låg och orkar inte bry mig.

Men du, jag somnade efter frukosten. I soffan, vid TV:n. Det händer typ ALDRIG att jag somnar sådär mitt på dagen när jag är ensam hemma. Men jag sov, så jag dreglade och drömde. När jag vaknade visste jag inte var jag var. Jag var helt borta. Vad är klockan? Har jag missat att hämta Milo? Ämen usch. Jag hade bara sovit ett par timmar och inte missat något….men gillar INTE den där känslan.


Den här nässprayen har blåst skallen av mig ett par ggr idag. Vet ni? Till för bara ett par år sedan så använde jag bara nässpray för barn för att jag tyckte dessa var så starka. Men sedan råkade jag ut för en fet jäkla influensa och den hjälpte dåligt. Testade denna och kände det som att jag blåste ur hela fejset. Det rensar ur på ett sätt som är helt sjukt. Sen har jag vänner som är beroende av nässpray och tar denna hur många ggr per dag som helst. Tänk så olika det kan vara? Jag får tårar i ögonen och känslan av att näsan ska lossna och någon annan hjälper den knappt på.


Nu ska jag njuta av fotpill. När man är sjuk får man som man vill, är det inte så det heter? Tony, som är världens yngsta farbror, sitter och råtittar på Antikrundan. Just det programmet älskar jag också, men Tony tittar på program så man skulle kunna tro att han är 89 år. Haha! Världens yngsta farbror och så jag som redan är tant.

Hörni, trevlig kväll på er. Imorgon är det FINFREDAG! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Haha, kommer du inte ihåg såna där mentol-sniff-stift som fanns förr (innan nässpray ens var uppfunnet)? Minns att min pappa hade ett sånt. Han liksom drog en rejäl sniff när han var förkyld för att rensa. Som liten ville man ju testa….hehe….ingen bra idé!

Helena
Helena
7 years ago

Krya på dej nu ❤️

Ann
Ann
7 years ago

Hemska biverkningar på den nässprayen. Torkar ut slemhinnan i näsan och ger kraftigt näsblod för en del. En bekant fick nästan inte stopp på det.

Nästa inlägg

Kaffestugan FÖRE/EFTER

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x