Renovering av Kaffestugan – DAG 7 & 8

Goodmorgning Ladies & Gent´s!

Ja då var det FINFREDAG och jag har verkligen skrapat ihop mig själv och sminkat mig satan alltså. Haha…. knappt något rådde bot på detta förkylda face alltså. Men tack och lov för att jag har smink säger jag. Idag har vi nämligen fotografering på Loppi och ska nog också bli filmade, den hade ju varit kul utan smink idag när jag inte är 100. När man bara ser trött, blev och glåmig ut. Idag har smetat mig full minsann. Haha…. vadå naturlig?

Jag började dagen med att stressa i ordning mig, hopp in i bilen med Tony och så iväg till Stockholm. Dumpade av honom och sen vidare till fina Annelie på Inreda.com. Vi hade lite brainstorming möte idag. Alltså, med vissa människor skapas det nästan fyrverkerier, Annelie är en sån. Hon ger så otroligt mycket energi. Förstår du när jag säger så? Det finns människor som suger ur energi också, en sån som man känner sig trött och urlakad av efter man träffat. Jag som är en HSP person dessutom är extra känslig för sånt. Har inte riktigt lärt mig att stänga av mig själv. Hade den stora äran att få träffa Annelies man idag också och blev så imponerad. Vissa människor är verkligen drivna och framåt och har åstadkommit så jäkla mycket av sina liv. Sådant fascinerar mig. Jag skulle liksom vilja hälla upp ett glas vin (en flaska) och bara sitta och lyssna.

IMG_7104-2

Tog bilder hos Annelie som jag tänkte visa sen. Man blir liksom ha-galen när man är i hennes showroom. Tänk om man kunde plocka på sig en lastbil när man åker från henne och bara göra om rubbet hemma. Men som jag skrivit tidigare, en sak i taget. Först Kaffestugan. 😉

Hörni, DAG 7 & 8 av renoveringen har ni här. Här börjar det likna nästan klart alltså…. känns helt overkligt. Det trodde man ju inte när man började för någon vecka sedan.

Hepp, dags att dra mot Loppikontoret. VI hörs senare!

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blåsa ur skallen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x