ANNONS

Målning av golv och uterummet öppnat

/

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelie´s heminredningsbutik Inreda.com

Ett jättesent hej ifrån mig! 

Det har hänt så mycket så jag har liksom inte hunnit in här hos er! Låt mig ta allt från början.

Först och främst for vi ut till Kaffestugan och skulle lyfta ut alla möbler och ha under presenning, ja medan vi målade golvet. Tog med oss släpkärra och allt för att fylla den. Nämen då regnade det som tusan ute, så vi kunde inte ställa ut några möbler alls. Det fick helt enkelt bli ett rum i taget. Här håller jag på och grundar golvet med golvfärg. Alltså heeeelt rubbat bra är det här märket på färg. Kan inte nog rekommendera det till alla!

IMG_7121-2

Detta är alltså en vanlig matta som ligger, du vet plastmatta. Gammal som gatan. Den har vi rengjort riktigt ordentligt, sen kan man slipa upp ytan lite lätt men detta golvet var så uppruggat så vi gjorde inte det. Så först började vi med att lägga ett lager av vit golvfärg. Jag har fortsatt med samma märke som jag använde till stolarna. Färgen är fortfarande från Inreda.com och detta är alltså golvfärg, jag har tagit en vit (< länk) och en grå färg (< länk) och brutit den själv så den blev sådär härligt ljusgrå. Du kommer väl ihåg att du har 20% rabatt på ett köp hos Annelie i helgen om du anger Niiinis20 som rabattkod i hennes webshop. SKYNDA FYNDA, du har några timmar till på dig.

Åter till färgen. Jag har alltså strukit 1 lager av vit och 1 lager av vit/grått och det täckte hela golvet perfekt. Jag behöver alltså inte måla fler gånger. Helt otroligt hur täckande det är med tanke på att golvet faktiskt var mörkt orange med bruna prickar, så det var möööörkt. Ja, kort och gott, så jäkla bra!

Hörni, idag så städade vi ur uterummet. Vi lyxade till det lite extra denna söndag och grillade. Så jag tog trasan och gav mig ut för att städa av lite.

IMG_7124-2
FÖRE

En jäkla massa löv som blåst in och massa damm på borden och hyllorna. Skura får jag göra sen när det är sommar på riktigt.

IMG_7125-2

EFTER

Alla löv bortplockade och hyllorna avtorkade, tog tyvärr förebilden när jag redan hunnit plocka och torka lite. Det såg verkligen F*Rjäkligt ut alltså. 🙂

IMG_7129-2
IMG_7132-2

Mysigt i uterummet och gott var det! MUMS! Du ska få receptet senare.

Hepp, nu ska jag bjuda dig på nästa video ifrån Kaffestugan. I den får du se när vi målar golvet, lite före och efterbild på det också. Det blev ett sånt otroligt lyft allltså, jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det och hur mycket extra jobb det blev. Detta blev verkligen sååååå mycket bättre. Nu längtar jag verkligen efter att få göra de andra rummen också, det kommer göra samma skillnad! Love it!

Hörni, nu önskar jag er en skön kväll! Jag ska äta chips och dip som en liten avslutning på denna helg. 🙂

Kram Nina

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00