BestSecret

Inlägget är skrivet i samarbete med BestSecret. 

Jag måste ju vara sist på bollen när det gäller i stort sett allt har jag kommit på. När jag fick förfrågan om ett samarbete med BestSecret blev jag tvungen att kvista in till deras sida direkt och kolla vad det handlade om. Ämen, HUR har jag missat en sida som har upp till 80% rabatt på designermärken? Fattar inte! Varför har ingen tipsat mig?! Är det kanske därför den heter BestSecret? 😉

IMG_6961

IMG_6971-2

IMG_6965-2

ÄNTLIGEN har jag också en Malene Birger väska, som jag suktat efter en enkel svart Malene Birger och nu har jag äntligen en. Wiiiieeee! Den fick jag för halva priset, alltså 50% rabatt! 🙂 Klickade också hem ett par RÅSNYGGA vita PUMA sneakers (39% rabatt) och en vit Lacoste keps som jag tänkte ha på mina morgonpromenader i sommar. Men den blev jag av med lika snabbt, den fick fötter och landade på en viss mellansons huvud. 🙂

Nu ska du få värsta bästa erbjudandet av mig! Nu kan du som läsare av min blogg bli erbjuden ett exklusivt medlemsskap på BestSecret. För att kunna bli medlem så krävs det att bli inbjuden, vilket ni nu blir av mig. Observera att detta är ett exklusivt medlemsskap med begränsat antal platser så skynda skynda signa dig redan nu.

Registrerar du dig via min sida på BestSecret så landar du i min alldeles egna lilla ”shop”. ♥ Du får sedan 200 kr i presentkort att handla för när du handlar för 600 kr. Hur bra?

best secret 3

Klicka dig in HÄR så kan du registrera dig direkt! 

In och registrera dig bums så du inte missar den här chansen. Jag är glad att jag får tipsa er som inte visste om denna sidan så som jag gått ovetande om i all evighet. Super när man har kids som är lite designerglada också, nu vet jag precis var jag kan handla alla presenter till dem ifrån. *Blink blink*. Sedan gör det ju inte direkt ont att mamman också kan klicka hem fynd. 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Raringar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x