Raringar!

Godmorgon raringar! 

Först och främst, ni är underbara. På riktigt alltså. När jag kom in här och läste era kommentarer så blev jag så himla uppmuntrad. Mest för att det är ok att ha tvätthögar till taket och bara känna sig BLÖÖÖK.

Men sen fick jag skratta så jag nästan fick ta på mig en blöja. Hahaha….ni är ju för roliga alltså! ❤️

Jag bloggade igår kväll, skitsent också. Stolt som fan låg jag och bloggade i soffan så sent som efter 22. Trött var jag, så trött att luren slog i pannan ett par ggr. Men så skulle jag bara trycka på spara utkast (jag gör det innan jag publicerar för att kunna centrera texten), då klickade jag på radera istället. Ämen va? Snaaaaaark! Jag var så jäkla trött så jag orkade verkligen inte skriva om allt…. Allt var liksom så hela dagen.


Som mamma. Ja hon ligger inte såhär i solglajjer för att hon är en fett känd skådis, nä. Hon fick migränanfall med aura. När man blir typ blind på en fläck och ser ljusfenomen. Hon fick ligga i solglasögon i sådär en 20 min, sedan lugnade det sig och hon fick ingen huvudvärk heller. Skönt!

Igår tog jag mina ihopklistrade glasögon (måste köpa nya) och fett mycket filter och for ut till Kaffestugan hela två ggr. En gång med mamma, sen när Tony kom hem. Mamma och jag ställde in alla möbler i stugan igen efter att det blev målat, sååååå mycket bättre blev det. Vilken pärs och bära så jäkla tungt men vi gjorde det!


Sen åkte jag, Milo och Tony ut efter han kom hem från jobbet. Tony snickrade ihop ett mål till Milo som ska stå ute i Kaffestugan, givetvis för andra barn också. Sedan ska vi också köra ut en studsmatta som jag fått av fina Carola. Ska bara köpa skyddsnät till den först.


Själv så målade jag golvet i resten av kaffestugan. Blir så fint så! Herreminjee vilket lyft och vilken förändring! Fantastiskt verkligen! Ska försöka komma ihåg och ta lite bilder så ni får se.

Idag ska jag åka ut och måla lager två på golvet och lite annat kuckelimuck.

Men du, vi hörs senare. Lillördag idag ju! ❤️☀️

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta Jerneståhl
Lotta Jerneståhl
7 years ago

Hej fina Nina! Åh, så fint det kommer bli för dig där i sommar. Nästan så jag måste ta en tur åt det hållet på semestern! Måste bara fråga…
Vilken av färgerna från Inreda är det du använder till golven? Det fanns ju en hel djungel där. Tyckte det såg ut att bli så himla fint, så jag kände att jag kanske måste prova! Kram Lotta

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Man kan ju börja grina för mindre – när blogginlägget försvinner.
Jag hade blogg för några år sen så jag vet av egen erfarenhet, haha!

Golvmålningen gjorde verkligen susen, vilken skillnad!!

Ha en fortsatt bra dag!
Kramar

Monica
Monica
7 years ago

Hej!så roligt att följa din resa med kaffestugan…så fint det blir.Är så nyfiken på golvfärgen…när kan man gå på golvet efter målning och hur många strykningar har du gjort?slitstarkt?tar emot tips för funderar på att göra lika i vår källargång där vi har en ful plastmatta..Lycka till

Ann-Marie L
7 years ago

Hejsan
Hoppas det gick bra igår. Jag undrar kommer du att öppna ett litet kafé eller vad är det du håller på och fixar i ordning så fint. Har haft fullt skubb här hemma och det känns som man förutom sej själv ska ha restaurang, hotell, tvätteri och taxitjänst. Ibland kommer det där livet i full skala och inget annat orkas eller hinns med. Så jag har missat det här med stugan du/ni fixar och myser i. Ha det bäst!

Nästa inlägg

Fifan så bajskorv allt är idag!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x