Golvmålning

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes och reklam för Inreda.com.

Godmorgon!
Idag är det FINFREDAG. Men idag har jag inte hunnit med riktigt. Det blev mysbyxefredag för mig, men jag har en ny och fin luvis på mig.


Sååå skön och fin rosa tycker jag. Upplever att det är jäkligt bra kvalité, lite tjockare och rejälare liksom. Du hittar den rosa luvtröjan här. 


Kolla! Golvet är målat! Ni är många som frågar om golvet. Ja jag har ju målat det med golvfärg från Palett & Co. Många undrar hur man gör och om det håller? Om det är slitstarkt?

Först och främst så gör man rent det med rengöring och vatten. Bra är att få bort alla former av beläggningar och smuts.  Låt det torka ordentligt och sen är det bra att slipa ytan lite, med ett snällt sandpapper…rugga ytan liksom. Sen är det bara till att köra. Jag har kört 2 lager och det räcker fint, vill man kan man köra 3 för att vara på den säkra sidan. Jag har blandat grått (<länk) och vitt (<länk), mer vitt för att få den såhär ljust grå. Jag älskar färgen, den blev precis perfekt faktiskt. Det räcker till 6-8 kv per liter.

Har skrivit på det här inlägget under Ella dagen men hela tiden blivit avbruten av något. Nu har vu just lämnat Majlis hos veterinären där hon ska kastreras. Lilla pluttan, hon var helt borta av den lugnande sprutan och jag fick ångest. Tycker det är så otäckt. Vi ska strax hämta henne, får se hur hon mår?

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Huuu vad blök detta är! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x