Snorkallt

Halloj från Märsta!

Idag är vi här och spelar cup. Det var också här den misstänkte greps igår, vilket också Milo hörde i bilen på väg hit. Vi har pratat om det som hänt och diskuterat, berättat det övergripande och så. Inga vidare frågor, han bara tog det dör vad det var och fortsatte som vanligt. Vi får se om det blir nå efterspel på det? Hoppas inte.

Han har i alla fall haft all fokus på årets första fotbollsmatch utomhus och den här cupen. Det var det första han sa när han vaknade i morse, det sista när han la sig….någon har varit minst sagt laddad.


Själv är jag inne och värmer mig nu. Så jäkla urringat ute hörni. Vill åka och ta en fet bastu sen och tina upp själ och kropp.


2 matcher kvar, sen är det raka vägen mot bastun. En annan som tänkte att det var bättre att låta kidsen köra en sommarsport än en vintersport som t ex ishockey är. Mardrömmen borde varit att stå i en iskall ishall och frysa på okristliga tider….men nä, det visade sig vara värre med sommarsporter. I en ishall finns det väl en varm cafeteria, det gör det inte här.

Haha, nåväl. Inget synd om oss. Jag och Tony passar till varann mellan matcherna och sen kan vi värma oss i omklädningsrummen. Lyxigt ju!

Vi hörs senare hörni! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påskgodisägg på marshmallows, puffat ris och vit choklad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x