Rosa tuttisar

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes.

Hallihallå igen!

Har en stund i soffan här nu, vi är hemma efter ett regnigt besök i Västerås. Huuu vad grått det var verkligen. En riktig urrdag. Känns konstigt att inte åka ut till Kaffestugan idag. Man är så van att vara där i stort sett varje dag.


Idag vågade jag vara lite wild n’ crazy med färgerna. Det här är egentligen SÅ INTE jag. Blåa jeans till en beige/blommig blus. Not me, men åh vad jag trivdes i min outfit idag.


Asså, ÄLSK på den här blusen. En av mina absoluta favoriter nu och den kommer att användas flitigt kan jag lova. Den är från Culture, finns mycket fint där.


Jag vet att ni är många som gillar när jag tipsar om bra grejer. Dessa jeans. MAJJ GADD! Löp och köp för bövelen. Har lätt hittat de absolut skönaste jeansen jag någonsin burit. De är tokmycket stretch så det sitter liksom slimmat utan att vara osköna och tajta. De sitter precis lagom högt i midjan. I love them! Stora fickor i bak också som gör att rumpan inte ser större ut än vad den redan är. Du hittar jeansen här. Finns i mörk denim och så i dessa mellan denim som jag har. 299 pix liksom….


Kolla in den här lilla hönan då. ❤️ Magen är rakad och alldeles rosa och de små tuttisarna tittar fram. Hon är kal efter operationen och sydd med ståltråd faktiskt. Enligt veterinären är det de bästa för att de ska slippa tratt. Så jäkla intressant. Majlis slickar inte på såret och  så slipper hon tratt. Det enda som är nu är att hon sliter lite i ståltråden men jag tror att det kliar när det läker. Jag brukar ligga och dra med fingret över såret och då bresar hon big time och ser ut att njuta.

Men du, vad gosig hon blivit. Nu är hon vid min sida hela tiden. Sitter jag i soffan ligger hon i mitt knä eller så ligger hon bredvid. Står jag i duschen så sitter hon utanför. Är jag i köket så är hon runt mina ben. Kan det bli så efter en kastrering? Kunde hon bli mer gosig än vad hon redan var liksom?


När vi körde henne till veterinären hade vi Toxys gamla kattkorg. Innan jag löft i Majlis så rengjorde jag den på hår och så. Då grät jag en skvätt. Toxys hår var kvar i den och det blev så sorgligt. Majlis känns som Toxys lillasyster nu, som att han skulle ha uppfostrat sin busiga lillasyrra. Jag vill att han ska vara här och se henne, de skulle nog ha kul ihop samtidigt som farbror Toxy skulle fått lite ordning på den här bushönan. Vi saknar honom varje dag….men Majlis gör gott i våra själar. Så är det. ❤️ Hon är ”sjukskriven” nu som veterinären sa. Ska ha ett par lugna dagar, på söndag ska vi in och ta stygnen.


Tony kom alldeles nyss hem med detta. Ämen vafaaaaaaaasen, lätt att hålla sig? Näe…. Jag har iofs stått still rent viktmässigt men det blir inte lättare att försöka hålla igen när den här står i skafferiet och skriker ”Kom och äääääääät”. 


Den här snyggingen köpte jag idag när vi var i Västerås. Jag har tänkt att ha två nespressosar ute i Kaffestugan för att göra latte och sånt. Älskar deras kaffe, såååå gott!

Hepp, nu ska vi åka och handla lite. Kylen gapar verkligen helt tom här hemma.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina S
Carina S
7 years ago

Snygga jeans ! Superfint med blusen till, Hur är jeansen i storlek, kan man ta sin vanliga eller? Kram

niinis
niinis
Reply to  Carina S
7 years ago

Ja ja, ta din vanliga storlek, eller förresten. Gå ned en storlek, då blir det perfekta när de formar sig efter kroppen!

Kristina Kiuru
Kristina Kiuru
7 years ago

Super snygg blus har du handlat från deras danska sida?

Helene
Helene
7 years ago

Så fint med blommig blus till blå jeans. Köpte du blusen från danska sidan Culture?

niinis
niinis
Reply to  Helene
7 years ago

Ja men vafasen har den tagit vägen nu?! Har letat febrilt! Återkommer om jag hittar den? Kanske är den slut?

Linda B
Linda B
7 years ago

Så himla vårfin du Är!!

niinis
niinis
Reply to  Linda B
7 years ago

Tack fina! ❤️

Carina
Carina
7 years ago

Jag måste bara säga……så himla snygg du är. Sen måste jag bekänna en annan sak,jag har sparat en hårtuss av vår katt som jag har i mobilfodralet och snusar på ibland,koko eller? Jag önskar så att jag tordes skaffa en ny katt,men jag är så rädd att den också ska tas ifrån mig,men en dag kanske jag vågar:-)

niinis
niinis
Reply to  Carina
7 years ago

Men det är inte alls koko tycker jag! Skulle säkert gjort samma sak om jag kommit på det.

Jag var också rädd att skaffa en ny, mest för rädslan att förlora igen men också rädslan över om man skulle tycka lika mycket om denna katten? Nästan som när man skaffade barn nr 2 och inte trodde att man skulle älska den. Märklig känsla…. Heja dig! Du vågar! ❤️

Tack för fina ord! ❤️

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Blusen är jättesnygg! Hela outfiten är det!

Skönt att missen får lite lugn i kroppen nu efter kastrering. Måste ju vara jättejobbigt att vara så sugen på hankatter dygnet runt .

Nästa inlägg

Potatis och matjespaj

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x