Avis på min frilla va?

Mornings! 

Allt bra med er denna tisdag? För oss är det fredag idag då Tony går på semester idag. Så jag har städat här hemma. Dammsugit och torkat golven, ja jag gick all in på fredagskänslan.


Vad sägs om fredagsfrisyren? Tycker jag fått till den riktigt bra idag alltså. Riktigt fluffigt och massa volym. Nu blev ni avis va? Ja jag menar det krävs en del för att få det att se ut såhär så jag förstår att ni sitter där och suktar nu….

Hepp, nu ska vi fixa oss i ordning här. Milo ska hem till en kompis och lajja idag och jag har ärenden i Sthlm, åker bara fram och tillbaka typ. Mycket som ska inhandlas nu när kaffestugan ska öppnas inom kort. Om lite drygt två veckor har vi vip-premiär i Kaffestugan.

Men hörni, vi hörs av senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
7 years ago

Ha ha ha, du är bara för goooo. Skönt att få skratta av sig lite, sjukt jobbigt på jobbet idag, TACK <3

niinis
niinis
Reply to  al68
7 years ago

Sötis! Varför jobbigt? Kom ihåg att det ”bara” är ett jobb. Stor kram och styrka till dig! ❤️

Nästa inlägg

Rosa tuttisar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x