Påskpynt

Halloj! 

Hörni?! Kan man vara lite vårtrött och vårdeppig nu tro? Känner mig liksom låg, lite deppig….har ingen energi heller. Känns som jag inte orkar ta mig för nånting liksom. Eller jag gör det, men jag får liksom kämpa mig till det. Vet att jah förra året läste om att på våren så kan hormonerna gå bananas av ljuset och göra oss trötta, de hänger liksom inte med i hastigheten som det blir ljusare och ljusare. Hmmm… Jaja, så är det med det. Kan ju faktiskt vara allt som skett i vårt avlånga land också som påverkar. ❤️


Idag gick vi ut för att plocka lite ris. Tog in lite vide också. Herreminjeeeeee så kallt det var alltså. Termometern visar 8 grader men det blåser nordanvindar så det känns som minusgrader. Fy bubblan säger jag bara! ❄️ Inte skulle det bli så mycket bättre över påsken heller, grått och kallt. Well well, så är det, inte mycket man kan göra något åt ju. Påsk blir det ju ändå.

IMG_7152 IMG_7153 IMG_7156 IMG_7163 Tycker det blev riktigt mysigt i vardagsrummet nu. Vet inte om jag ska ha i vatten, det växer ju så det knakar om riset. Hur brukar ni göra? Detta är faktiskt allt jag kommer påskpynta tror jag, jag är inte jättebra på att pynta till påsk, eller till halloween. Nog för att jag kommer köpa tulpisar för att öka på vårkänslan men jag är inte bra på påskpynt. Är ni det? Jag skulle vilja vara bättre för det är en mysig liten högtid enigt mig.

Happ, hepp, denna tisdag börjar lida mot kväll. Vi åt ingen tacos dock väldigt god kyckling, men godiset står på bordet och jag har inte tagit en endaste en. Är fasen stolt över mig själv. Får se hur länge jag håller? Ett påskägg som är lika stort som mitt huvud till bredden fylld med godis liksom, å jag har inte tagit en endaste en. Det tycker jag är stort alltså. 😀

Nu ska jag strax få lite tigerbalsam massage. Är stel som en 90 åring i axlarna och nacken. Att sitta vid datorn gör inte saken bättre direkt. 😉 Tur att jag ska hänga lite tvätt nu som omväxling. Tvätthögen minskar men inte i den takten jag skulle önska. Nu vill jag ha varmt ute så man kan torka tvätt ute, sommaren är tiden som vi har minst tvätthög faktiskt….. haha.

Aja, nu ska jag sluta surra här. Hoppas ni får en fin kväll raringar.

Kram Nina ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
barbro Carlsson
barbro Carlsson
7 years ago

Onsdag? Min almenacka säger bara tisdag men det låter bra med onsdag.. då är det bara torsdagen kvar att jobba då. Tack för det

niinis
niinis
Reply to  barbro Carlsson
7 years ago

Haha, helt borta med dagarna. Ändrade till tisdag.

Vickis
Vickis
7 years ago

Det är inte pollen som gör dig trött och orkeslös då? Så är fallet för mig.

Th
Th
7 years ago

Hej nina, brukar inte ha vatten i mitt ris, då fortsätter det ju växa och pollen (som jag är känslig för) bombaderar hemmet! 🙂 kunde du stå emot godiset? Själv hade jag haft choklad ända upp till örona om jag sett ett sånt ägg.haha<3

Th
Th
7 years ago

Hej nina, brukar inte ha vatten i mitt ris, då fortsätter det ju växa och pollen (som jag är känslig för) bombaderar hemmet! 🙂 kunde du stå emot godiset? Själv hade jag haft choklad ända upp till örona om jag sett ett sånt ägg.haha..ha en fin dag <3

niinis
niinis
Reply to  Th
7 years ago

Inte tagit en endaste en! Wieee….så jäkla stolt över mig själv! Har inte haft i vatten, tänkte som du….pollenattack!

Nästa inlägg

Stödundisar

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x