Stödundisar

Inlägget innehåller adlinks för Twilfit. 

Kan vi snacka SPANX? Jag upptäckte Spanx när min syrra skulle gifta sig. Alltså, jag har använt andra ”hålla in” grejer tidigare. Jag har haft både trosor, linnen, korsetter och underklänningar. Vissa helt ok, andra precis vedervärdiga. SÅ fruktansvärt obehagliga på. Minns en korsett jag hade som verkligen skar in i sidorna med de där skenorna som satt i. Den slängde jag faktiskt när jag tog av mig den, fifasen så oskön!

När syrran skulle gifta sig införskaffade mamma sig en spanx som hon skulle ha under sin klänning. En sån heldräkt med plats för den egna BH:n i. Den blev för liten för henne så jag testade den och den passade perfekt. Ämen vilken SKILLNAD på comfort. Visst, alla ”hålla in” grejer sitter åt på kroppen, tror man något annat så har man fel. Men det kan sitta åt på ett PANISKT sätt, sen kan det kännas mer som ett stöd. I LOVE STÖD! Jag som får lite panik av grejer som sitter åt för hårt KAN ju verkligen inte bära något som sitter så, men stöd…..åh vad skönt det är. Mammas spanx som hon köpte kostade över 2000 spänn så det var ju svindyrt, dock så ser jag att spanx har en som påminner om den som jag har här nedan, den svarta heldräkten.

Ämen den är såååå skön! Jag får ordning på både ryggfläsk och hängbuk. Sen ska jag säga att det absolut inte gör nånting alls om det får hänga fritt och dallra hur som helst, det gör man som man vill. Vill inte att nån tar illa upp i dessa dagar då det pågår mycket prat om just att man inte ska dölja sin kropp, hur man ser ut och hur man trivs att vara. Jag säger inget om det…. Det jag vill göra här är att tipsa om undisar som ger lite stöd och håller in, OM du känner för det.

Dessa är perfekta under klänningar, tajta tröjor, kjolar och t.o.m jeans. Ingen hängbuk över jeanslinningen t ex. Inget ryggfläsk bakifrån när man bär en tajt klänning. Ja men du hajar….. men återigen, ryggfläsk och hängbuk över jeanslinningen är också OK såklart. 🙂 Jag har det titt som tätt, man bär ju inte ”hålla in” grejer varje dag liksom. Inte jag i alla fall.

twilfit

Hög trosa

Här ovan har du lite urval på vad SPANX har. Jag visste faktiskt inte att de hade så himla mycket som de faktiskt har Herreminjee….det finns ju massor med hålla in grejer. Människorna som bär dessa här ovan har ju inget att hålla in kan jag känna, och sådär ser det inte ut på mig… men bra grejer har dem. Jag blev svinnyfiken på stringtrosorna. Alltså, riktiga stringisar var det längesen jag använde alltså. Så J-Ä-K-L-A obehagligt. Jag har såna halvstringisar som på bilden högst upp, det kan funka….men förr kunde man ju ha en liten tråd bara. Det var tider det…. hehe. Men dessa stringisar är dessutom såna som ger stöd, intressant! Heldräkten är GRYM, det vet jag.

spanx

Perfekt nog så är det också 20% rabatt på hela sortimentet på Twilfit! Passa på för tusan!  🙂

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saftig Tigerkaka i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x