Nytt hår

Hej i stugan! 

Här har vi just avnjutit en middag hemma hos mamma o pappa, det var Tony som lagade maten till oss. Köttfärsbiffar (kycklingfärsbiffar för mig) och potatisgratäng med honungs och rosépepparsås. Mums!


Ja såhär såg mitt hår ut när Jenny tog ur mina slingor. Slitet, helst på höger sida, alltid varit så för mig….märkligt! Jag hade inte många kvar och det var lite småtovigt på sina ställen. Snabbt jobbade hon loss dem och efter detta blev det en hårtvätt med massage. Det får man alltid där, så sjukt jäkla skönt!


Voilà! Utfyllt och klart. Jag gör håret mycket för tjocklekens skull. Jag älskar att ha lite hår på skallen så att säga. Var länge inne på att klippa av mig håret i en page men det kanske blir sen, jag trivs för bra i långt hår.


Så jäkla bortskämd blir man också. Kaka, kaffe, choklad och C-vitamin. Älskade glasen, glömde fråga vilken sida de hittat dem på, de är köpta på nätet nånstans. Vet du? Alltså kaffeglaset?


Behind the scenes foto på när mitt hår blev fotat.


Efter frissan tog vi en lunch på Sushi Yama. Det var dock bara jag som åt sushi i detta sällskap. Varken Milo eller Tony äter det. Milo har provat men gillade inte, kräsna Tony har inte ens provat. Han är en riktig liten fegis. Dock så provade Milo wasabi. Haha….ni som följer mig på Instagram (@niiiniskitchenlife) kunde se på Instastory när det hände.


Så nöjd med håret som vanligt! Vill du ha en hållbar hårförlängning så gå dit. Jag får inte betalt för det här, jag blir inte sponsrad med håret heller, jag betalar som alla andra….men är så sjukt nöjd och rekommenderar det verkligen! För mig har det funkat klockrent varje gång. Sen vet jag att de är väldigt måna om att man hittar en metod som funkar bäst för en. Microringar, hair-talk eller som jag har raccoon-lim. Sussis hairteam heter dom och ligger i Eskilstuna. Jag åker gladeligen närmare 8 mil för mitt hår.


Men det här måste ju bara vara det bästa EVER! Alltså, har man ingen femma kan man antingen swischa eller sms:a en kod för att få en egen kod i gengäld som man kan gå in på. Såååå smart! Alla kan gå på toa, femma eller ej. Tur att jag gick och Milo gick först i alla fall, Tony såg chockad ut när jag öppnade….han höll nästan på att prutta på sig men kunde inte knacka på o säga det när det stod fler utanför och väntade. Haha….min humor. Sorry.

Nä, nu ska vi kolla TV här hemma, ja precis vi har förflyttat oss hem igen. Här går det undan i svängarna.

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
7 years ago

Hej! Första gången jag är här på bloggen och hälsar på! 🙂
Så otroligt snyggt ditt hår blev.. Super fint!
Kaffeglasen finns på Royal Design.. http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=79909

Kram

Tess
Tess
7 years ago

Alltid så vacker både med och utan extensions Är oxå sugen att göra förlängning, inte för tjockleken utan längden
Kan det vara dessa kaffeglas: https://www.cervera.se/produkt/pavina-kaffeglas-dubbelvaggat-35-cl-2-pack
Tack för en mysig blogg. Kramar från Norrland

Ann
Ann
7 years ago

Glasen finns även på https://www.kitchnsverige.se/natbutik/glas-och-muggar/koppar-och-muggar/4559-10-12/ (butik i Mall Of Scandinavia b.l.a)

Nästa inlägg

Sale på skor

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x