Påsken so far

Men hejsaaaaaan! 

Hur är det med alla påskfirare i landet? Idag harvi haft en lååååååång fredag med myskläder och slapp. Så otroligt skönt! Vi var på kalas igår så idag fick det bli en dag med noll inbokat.Vi började dock dagen riktigt hurtigt igår. Det blev först en promenad med Milo på cykel, sedan åt vi långfrukost med nybakt bröd åt både mig och de andra. Så är det när en äter glutenfritt och de andra inte.


På kvällen var vi bjudna på AW kalas hos bästa Maria & Andreas. Åh hon hade gjort en gluten & laktosfri västerbottenpaj som var sååå god. När man som jag äter gluten o laktosfritt och inte äter rött kött osv kan jag säga att man inte har så stora förväntningar när man blir bortbjuden. Alltså, man vill liksom inte vara till besvär och ställa krav. Då har jag ätit det jag kan liksom. Så när jag blir bortbjuden så förväntar jag mig aldrig något eller så tar jag med mig själv. När någon sen är så rar och gör sig till blir jag alltid så glad och tacksam. ❤️
Kvällen avslutades med både musikquiz, dans och sång. Så jäkla trevligt. Elliot hämtade oss senare på kvällen och Milo sov hos farmor o farfar.

Imorgon är det påskmiddag hemma hos oss så vi har bilen full med matvaror efter att vi varit och handlat. Tidigt imorgon ska jag gå upp och förbereda till alla kommer vid kl 14.

Nu ska vi äta lite plock hemma och ha TV-kväll. Det blir med andra ord en riktigt lugn och skön kväll. Hoppas ni har det riktigt göttigt ikväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
7 years ago

Hej, vad har ni för matta på trallen på andra bilden? Glad påsk!

niinis
niinis
Reply to  Amanda
7 years ago

Det där är vårt vardagsrum. Glad påsk!

Nästa inlägg

Lantbröd

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x