När vinter kom igen…. 

Godmorgon!

Ja här har vintern landat igen. Vet ju inte om man ska skratta eller gråta? Känns ju liiiite väl drastiskt med vinter igen. Vackert väder är det ju men KOM IGEEEEEEEN som Milo brukar säga!

Nu ska vi ut och skotta bil, nåväl….har nåt så lyxigt som Volvo on call på bilen, då sätter man på dieselvärmaren på sin iPhone så nu håller den på att värmas därute så jag slipper väl skottningen av bilen, men ändå!

Ville snabbt in för att önska dig en bra tisdag och första dagen på jobbet efter ledighet för många. Kortvecka är det i alla fall. ❤️

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
7 years ago

Alltså ja, hur deppigt är det inte… Längtar efter att kunna sitta på balkongen med en kopp kaffe utan att frysa ihjäl… ha en fin dag!

Minx
Minx
7 years ago

Ha ha! Ni sörlänningar är så härligt dramatiska när det kommer till snö. En vän till mig lade ut ett foto på FB igår kväll där det var typ tre snöflingor och hon var sååå upprörd över denna gigantiska mängd 🙂
Inte för att vara den som är den, men inte behöver ni skotta fram några bilar inte. Det där fjunet borstas bort med en sopkvast och det tar max en minut.

Ha nu en trevlig dag i snöyran! 😀

niinis
niinis
Reply to  Minx
7 years ago

Hahaha! Touche…..

Nästa inlägg

Rester efter påsk?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x