Oföretagsam 

Ett sent hej ifrån mig! 

Har gjort allt och ingenting denna morgon. Känns som jag är lite oföretagsam på nåt sätt. Dock så har jag haft 2 arbetssamtal och hunnit bli telefonintervjuad på förmiddagen, jag har varit ute på en promenad också. Så något har jag ju hunnit med.

Jag borde sätta igång och baka lite nya recept här, men som sagt…..känner mig lite oföretagsam. Får se om jag får ärhelt ur?!


När jag kom hem från promenaden såg jag att vårt äppelträd alldeles strax ska börja blomma. Jag blir ju som galen och pepprar bloggen med dessa äppelblomsbilder i veckor så ”be prepared”. Haha….

Den där mattan borta på trappräcket, den har hängt där AAAALLDELES för länge så nu går jag genast och hämtar in den. Haha, tänk att man ska behöva se en bild på sitt hus så hajar man att den ju faktiskt hänger där. Går och hämtar in den nu….. Det galna är att jag stört mig på den varje gång jag gått in och ut men sen glömmer man ju av den direkt.

Så, nu så. Nu är den inne.

Nu ska jag nog baka något, eller jobba vid datorn….hmm, vi får se vad det blir? Det ÄÄR ju lite mysigt att sitta här också.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
6 years ago

Hej! Är i precis samma läge som du, orkar inget, läskig känsla men hoppas det ger med sig m lite vila … kram

Anna
Anna
6 years ago

Just nu känner jag liksom en sån besvikelse för att våren försvann…det är bara kallt och blåsigt och trist. Längtar ihjäl mig efter sol och lite sköna temperaturer!!! Har dessutom varit sjukskriven en längre tid så tristessen är total. Inte ska det va lätt inte…

Nästa inlägg

Änglavakt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x