Boho-känsla?

Hej på er!

Sent hej från mig, vi har haft fullt upp med att vara både i Kaffestugan men också på Företagsmässan här i Enköping som gick av stapeln igår. Det var också där som Sparbanken delade ut stipendium till min Theodor. Tänkte visa bilder på det imorgon. Är nämligen lite stressad, jag och min man dka ha lite datenight ikväll. Detta är vår sista lediga helg tillsammans, sen drar jag igång Kaffestugan hela sommaren så då blir det inga lediga helger ihop.


Idag snickrade Tony ihop denna solsäng som jag designat. Nu är den vitmålad och på den ska det vara lite dynor och kuddar. Ett mycket vilsamt sätt att fika på minsann.

Längst ned på bild lite budskapsskyltar att vila ögonen på. Tror att de kommer göra sig bättre sen med helheten som ska vara på uteplatsen. Så spännande när man får upp allt och man kan se hur det blir. Om jag får ihop den där boho-känslan som jag vill ha? Du vet det är en utmaning att få det så som man sett det i sitt huvud.

Nåväl, nu ska jag börja fixa i ordning mig för middag med min man. Får se om vi hörs senare ikväll?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
7 years ago

Du är grym på att fixa, kommer bli så mysigt ditt fik. Hade jag bott närmre hade jag kommit OFTA. Kram fina du

niinis
niinis
Reply to  al68
7 years ago

Tack fina! Glad jag blir…. Kramar!

Ullis
Ullis
7 years ago

Vilken kul idé med budskapsskyltar. För att inte tala om solsängen. Hoppas du får massor med gäster i sommar !!!

niinis
niinis
Reply to  Ullis
7 years ago

Åh det hoppas jag också.

Nästa inlägg

Stora sega chokladmaränger

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x