Datenight

Godmorgon raringar! 

Sköna Söndag….eller? Söndagen kan vara både skön och ångest tycker jag. Idag hinner jag inte fundera så mycket, jag har nämligen fullt upp idag. Milo har fotografering med fotbollslaget, sen ska det åkas till Västerås en snabbis och sen blir det Kaffestugan.


Toaselfies kan man väl aldrig ta för många av?

Igår hade vi datenight jag och Tony. Så mysigt vi hade. Vi åt lite på Pinchos först, sen tog vi en öl på Players (puben bredvid) och sen hamnade vi på EIBK:s innebandygala som avslutning.Vi var hemma redan halv 12. Perfekt med tanke på en dag med massor att göra. Farmor o farfar var hos oss och var med Milo under tiden. ❤️

Hepp, nu ska jag fixa frukost åt oss här. Vi hörs väl lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
7 years ago

Härligt med en sån kväll 🙂 Undrar hur du sätter upp luggen..är det en klämma eller ett gummiband?

niinis
niinis
Reply to  Berit
7 years ago

Gummiband! 🙂 ♥

Nästa inlägg

Boho-känsla?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x