Fynda inredning

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelie på Inreda.com 

Godmorgon Måndag! ☀️ Soligt ute men inte så mycket i sinnet denna morgon dock. Varit en riktigt krattig natt, men det är bara att kicka igång dagen ändå. Jag vill börja denna vecka med att tipsa dig om Annelies REA på Inreda.com. 50-70% rabatt…. Herreminjee så bra!


Kolla här, ERNST (min husgud) tygpåsar. Det finns verkligen massor med användningsområden för dessa påsar. Kruka, prydnadssak, ljushållare, behållare till nå prylar. Ja men massor. Jag älskar Ernst grejer, tycker dom är jättefina. Alltihopa faktiskt!

Brickan (har jag i kaffestugan) kan du använda som enkel bricka eller som ett brickbord. Plåtskylten är underbar, älskar texten. Tallriksunderlägg designade av inredningsdesignern Andrea Brodin. Mattan! Love it!


Men HUR FINA?! Jättestora marschaller i olika färger. Brinntiden på dessa är 90 (!!!!) timmar. Så otroligt fint när de ställt några på bryggan sådär.


När vi inviger Kaffestugan så ska dessa två stå och brinna i regnet (det ska inte bli nåt vidare väder på torsdag kväll tyvärr). Ja de tål lite regn, men inget skyfall såklart. Stor låga och brinntid som sagt på 90 timmar. Så fint på middagsbjudningarna i sommarkvällen. På bröllopet eller bara en fredagkväll på altanen. Älsk på dessa! Du hittar de stora marshallerna här. (Dessa är det inte rea på, men kostar bara 249 pix). 

Nähe, ska väl försöka göra ett ryck här. Vill önska dig en riktigt fin dag och start på veckan!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Magnifikk
6 years ago

Häftiga marschaller!

Nästa inlägg

Loungehörna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x