Loungehörna

Hallihallå i stugorna!

Vilken solig eftermiddag vi fick hos oss. Det är så man känner att man bara vill stå och titta mot solen när den visar sig på himlen. Om nu bara värmen skulle ta och hitta hit nu så det kan börja växa lite och bli grönt.


Idag blev det myskläder dag för min del. Så långt från FINFREDAG man kan komma. SLÖASÖNDAG får bli det nya svarta. Haha….


Vi började med en lunch på IKEA, vi fick med oss grannpojken, Milos bästis på turen också. De här två alltså. Mysigaste kompisarna som har exakt samma fritidsintressen. ❤️ Milo har varit impad till tänderna då Anton varit och sett en riktig fotbollsmatch i spanska ligan i Barcelona. Alltså drömmen liksom. Så nu fick mamman typ halvlova att han också ska få uppleva det nångång. Häromdagen hörde jag honom berätta för Tony:

”Pappaaaaa, om ett år så åker vi till Barcelona och kollar fotboll”…..

Inte sagt något om ett år men vi kan väl sikta på det då kanske?


Innan vi åkte rotade jag efter nycklar i min väska. Då trillade denna konfettibit ut från den. Igår var jag nämligen med om mitt första konfettiregn någonsin. 44 år och 8 månader hann man bli innan man fick uppleva det. Jag hann faktiskt njuta av det ordentligt. Ställde mig med öppen mun och tittade uppåt. Fick munnen full men vad härligt det var. Kändes som jag var 10 år gammal och var på mitt första disco.


I Kaffestugan börjar den söta loungedelen att likna något också. Har beställt massa dynor och kuddar som kommer nu i veckan. En stor duk till bordet och så lite mysiga lyktor och blommor. Här under ska det vara myyyyys. Man ska också vara skyddad från solen, halva uteserveringen är solig och halva inte. Björkarna precis bredvid täcker nästan hälften.

Vi har velat använda pallar och sånt för att få en sån avslappnad boho-stil. Det går att göra så otroligt mycket med pallar. Jag har pinterest-knarkat och fått massor med idéer på hur vi kan göra med vårt. Dessutom kostar det skjorta och halv arm att köpa utemöbler t ex. Tror att det blir riktigt mysigt när det blir klart. Iiiiih….nu vill jag bara att allt kommer så jag får pula med det.

Ja det var det. Nu e tant trött förstår ni. Ska snart sova dreglandes här i soffan. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
6 years ago

Tycker din grå luvtröja var snygg! Varifrån är den? Lycka till m fixandet! 🙂

niinis
niinis
Reply to  Åsa
6 years ago

Den är från La Vendetta Clothing, sökte på den där men hittade inte. 🙁

Helene
Helene
6 years ago

Smart idé med lastpallar. Jag vill gärna bygga en solsäng men var har du beställt dynor ifrån? de brukar ju vara dyrare än själva möbeln oftast.
Spännande att komma och fika hos dig i sommar!

niinis
niinis
Reply to  Helene
6 years ago

Jag kommer faktiskt ha en trasmatta på den här solsängen, sen lite filtar och kuddar faktiskt. Hittade ingen dyna som passade. 🙂 Välkommen i sommar! ♥

Nästa inlägg

Datenight

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x