Sämst men du förstår säkert varför….

Smyger in och säger hej, nu ska jag nämligen upp och baka och klockan är lite över tre på morgonen.

Förlåt för att jag varit en sämst bloggvän den här helgen, men det har varit helt galet med vår öppning av Kaffestugan. Igår hade vi långt över 200 gäster, i vår lilla Kaffestuga liksom. I förrgår långt över 100. Ni förstår hur galet allt varit då va? Vi har sprungit benen av oss och jobbat så svetten lackar. Dessutom har jag gått upp 4 och bakat, idag ännu tidigare då allt tog slut igår. ALLT!

Igår blev det inget valborgsfirande för vår del, vi var bara hemma. Jag sov dreglande i soffan och käkade take away. Vi orkar inget annat…. Idag får vi se om vi får lika mycket folk?

Ni som kommit och fikat, TACK! ❤️


Gårdagens cafedisk strax innan öppning.Imorgon har jag lovat mig själv att ligga raklång på soffan. Jag ska dock ha datorn på magen och blogga lite. Saknar er! ❤️

Idag har det utlovats sol och 13 graders värme så jag antar att en hel del kommer och fikar även idag. Vilken succéstarten det blivit. Även om vi inte kommer ha såhär mycket folk hela tiden så är jag helt överväldigad av responsen!

Vi har fått så mycket beröm för hur mysigt det är och även på hur gott allt smakat. Igår kom en kvinna fram till mig och sa att det var den godaste vita kladdkaka hon ätit i hela sitt liv. En annan sa detsamma om min mammas munkar. Kaffet har vi också fått en massa beröm för…. Vet ni hur glad man blir?

Dock så har det varit lite tufft med allt då kaffebryggaren strulat, säkringarna i huset har gått (även om vi gjort om elen), men igår fick vi framdraget lite hjälpel till huset så att vi kan ha allt igång samtidigt. Därför har t ex kaffet tagit lite tid att få fram. Kanske inte så konstigt heller när det kommit över 200 personer för att fika? Vi är ju bara nybörjare också. Herreminjee, vi har stått och tittat på varann med stora ögon och sagt ”Vad är det som händer?” Haha…. angenäma problem.

Hörni, nu måste jag upp o baka. Ha en mysig 1:a maj nu.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
VN
VN
6 years ago

Sååå kul att det har gått så bra!! :)Det förtjänar ni efter allt ert slit 😉

Kina
Kina
6 years ago

Men var roligt för er att ni fick så många fikasugna gäster!!! Fortsatt lycka till idag.

Ulli
Ulli
6 years ago

Vad roligt att det gått så bra för dig, önskar jag bodde närmare så jag kunde kommit o fikat. Allt ser gudomligt gott ut, lycka till idag och av sommar du är fantastisk som går upp klockan tre o bakar.

Annika
6 years ago

Så härligt att allt går så bra. Du är verkligen fantastisk i det du gör, vågar leva din dröm! Så synd att kaffestugan är så långt borta från mig, men kanske, vem vet, så har vi vägarna förbi i sommar. Fortsatt lycka till ❤
Kram Annika

al68
al68
6 years ago

Åh, vad mysigt det ser ut, tänk om man bodde närmre då vet jag vad vi hade gjort idag, ha en fin dag

Mia
Mia
6 years ago

Du är bäst Nina! Så jäkla duktig och driven! En härlig 1 maj till dig o familjen!
Kram

Åsa t
Åsa t
6 years ago

Ååå det verkar så mysigt där. Förstår att du jobbat massor. Ska komma förbi senare under säsongen å testa själv

Ullis
Ullis
6 years ago

Så underbart att det blev sån succé. Vi bloggläsare förstår mer än väl att du inte har ork kvar efter såna dagar i Kaffestugan. Vi gläds med dej. Kram.

Åsa
Åsa
6 years ago

Grattis till en fantastisk start på ert söta café!!
Vi klarar oss, stressa inte ihjäl dig :-))

Hoppas kunna komma förbi i sommar och ta en fika! Det är väl några timmars resa men det får det vara värt!

Nästa inlägg

I bilen med morgonrock

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x