ZzzzZzzz…

Men heeeej! 

Nu tar jag fredagkväll typ….


Cola Light och en stor risig plastskål med popcorn. Så gott! Hemmapoppade är godast.


Typ före/efter bild på hur det är att baka från 03, stå och gå hela dagen i fiket och sen städa för att åka hemåt vid 16.30 tiden. Majj gadd! Jag är överkörd av ett tåg tammetusan. Min rygg känns som en stor lårkaka, axlarna och nacken är lika smidiga och rörliga som en miljarder år gammal mumies…. Fötterna! Ja men fötterna, har jag dom ens kvar? Eller har det borrats fast i golvet på Kaffestugan? Det känns så…

180 pers idag! Helt otroligt…. en jämn strid ström med människor idag så vi blev inte överkörda som igår, men vi hinner verkligen inte sitta. Eller äta. Är detta sommaren som jag blir smal?! Det märkliga är att jag inte känner någon hunger. Är inte det märkligt? Jag som alltid är hungrig och så känslig när jag inte får äta. Nu kan jag vara utan att stoppa något alls i munnen i typ 8 timmar. Självklart så jäkla Obra men det har verkligen varit kaos för oss i köket och kassan.

Fick ingen bild på mamma, men hon har också slitit med oss i dagarna 2. Bakat, diskat, serverat…ja men allt. Fina mamma! ❤️


Såhär såg det ut på eftermiddagen, en bild jag lyckades ta utan att visa ansiktet på någon av gästerna. Myshörnan där borta under segelduken är superpoppis. De som satt där hade just lämnat stället…men oftast är det någon som sitter där. Jag VISSTE att det skulle bli ett favvoställe. Solsängen som vi snickrade ihop är också en favoritplats har vi märkt. Gäster som sittligger tillsammans, gäster som ligger där i sin ensamhet med en kopp kaffe. Så mysigt! Imorgon ska jag visa mer bilder från uteplatserna.


Kolla vilka goda Frappucinos vi har?! ☀️


Vet ni hur mysigt det var att få lägga sig i uterummet när vi kom hem? Ögonen gick i kors av trötthet verkligen. Så mysigt när Tony la sig bakom mig en stund innan han slog på grillen. Han orkade laga mat, inte jag….

Hmm. Nu har jag somnat flera gånger här under tiden jag skrivit. Lika bra att avsluta. Ha en mysig kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggda
Maggda
6 years ago

Har du nåt bra recept på frappuchino, aldrig testat men skulle vilja

Th
Th
6 years ago

Fasen va duktiga ni är och stort grattis till succén ☺det där med å inte bli hungrig, så var det för mej med, jobbade många år som köksansvarig och kände typ aldrig hunger. Fick typ tvinga i mej mat när det fanns tid ( typ aldrig) vet inte om kroppen stänger av signalerna när hjärnan går på högvarv, för kissnödig blev jag sällan heller,kunde gå 10 timmar utan toabesök. Inte så bra för kroppen kanske, hoppas ni får tid att sitta ner å äta i framtiden ha en skön dag ❤

Nästa inlägg

Sämst men du förstår säkert varför….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x