Vårda själen

Morning! ☀️

Ok, jag har sovit från kvart över 8 igår kväll, vaknade vid 3 och trodde jag skulle upp och baka. När jag kom på att jag inte skulle det fick jag lite puls ändå och vaknade till lite, låg vaken en stund men somnade om till slut och vaknade kvart i sju. Så nu har jag sovit ikapp lite. Så skönt.

Dock så känner jag mig helt slut ändå. Det är inte så konstigt kanske för det har varit väldigt uttömmande på många olika sätt. Denna veckan ska jag laga min kropp, vara snäll mot den. Andas djupt och vårda min själ. Jag är ju så känslig i så mycket, att stressa såhär, att träffa massor med folk, att ha höga krav på sig själv och vilja prestera på topp och kunna bjuda på det bästa….ja det är otroligt uttömmande. Så nu ska jag ta det väldigt lugnt denna veckan. Jag ska baka lite varje dag, sånt som går att göra lite i tid ska bakas och sen ska jag planera och strukturera lite. Allt för att kanske inte behöva gå upp kl 03 och baka lördag & söndag.


Solen skiner så fint idag och det är varmare i luften. Jag och Milo cyklar till skolan nu. Så skönt!Jag gick också ut på en powerwalk och gick av mig lite stresshormoner. Kände mig väldigt trött men efteråt var det väldigt skönt. Helt klart sååå värt det!

Nu ska jag tvätta lite, ska städa lite också. Vårt hem är ett SKÄMT så det behöver lite kärlek. Jag vill också få ordning på våra uteplatser så det blir mys mys mys. Men det får jag vänta med tills Tony hinner också. Jag ska vara lite ”tolk” i eftermiddag. Pappa får företagsbesök från Italien så jag ska hänga med och snickesnacka lite. Sen behöver jag jobba vid datorn också och hinna bara ligga lite på soffan.

Ha en fin tisdag så hörs vi sen!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
Helene i Götet
7 years ago

Stort grattis till ert fina goda café. Det ÄR ett slitjobb men tänk så många nöjda gäster ni haft:-) Tror du inte att ni får i ordning en ”struktur” vecka för vecka så kommer det att kännas mindre stressigt och olugnt. Lugnt blir det inte men vad sägs om ”koll på läget nivå”:-)? Var med och startade ett café för ett antal år sen och jisses vad rörigt det kan bli…jag fick ringa efter mamma som fick stå permanent och ladda kaffebryggaren när den tyska turistbussen kom oanmäld;-) Jag lagade ditt recept på citronchicken i helgen, åh så gott, TACK. Du är bäst och kom ihåg att vara varsam och kärleksfull mot dig själv. Kram Helene

Nästa inlägg

ZzzzZzzz…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x