Helt galet! 

Vet ni hur många ggr jag varit på väg in här eller? 47 ggr typ. Något har hela tiden dykt upp så jag har liksom aldrig fått chansen att komma in och blogga. Inte har det blivit sämre av att solen gassat idag och vi haft 24 grader varmt! Så härligt!


Jag startade dagen med en promenad i mina nya riviga träningstajts. Gick med mina nya skor idag med iläggssulorna. Kändes bra! Känns som man går annorlunda nu på nåt sätt, jättemärklig men cool känsla.


Efter att jag bakat o jobbat lite efter promenaden blev det lunch med Tony. Åh, kunna sitta ute på uteservering är verkligen vår på riktigt!


Efter lunchen for jag iväg och hämtade Milo. Thedde kom hem och softade med oss och vet ni? Han lärde Milo att knyta skorna. Jag blev så varm i hjärtat. Att min största lär min minsta att knyta skorna…det måste vara ett minne man måste spara i hjärtat för resten av livet. Såna små stunder som är så mycket kärlek för ett mammahjärta. ❤️❤️❤️

Ibland känns det så overkligt att man har barn som är vuxna. Thedde är liksom 21. Jag minns när jag själv var 21. Man är verkligen vuxen då. Hur kan min lilla pojke med det stora hjärtat, rufsiga håret, morgonpiggheten och fantastiska humor vara en vuxen man? Det är helt crazy….min lilla pojke! ❤️


Vi har grillat här på kvällskvisten. Milo har kört Ronaldo för fullt och visat oss målgester.

Ja sen har jag bakat också, som fan. Imorgon bitti ska det bakas bröd och bullar till Kaffestugan. Måste bakas samma dag så det är så gott och färskt som möjligt. Så nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätts fejset och sen sova.

Hoppas du har en mysig kväll!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Minx
Minx
6 years ago

Jag tycker att du gör det så bra. Att baka samma morgon (eller natt, nästan) för att det skall vara färskt borgar ju för väldigt god kvalitet. Finns inget tråkigare än att köpa torrt tråkfika…

Heja dig!

Madde
Madde
6 years ago

Var har du köpt byxorna?
Hade du ngt tips på vad man kan byta ut kaffet till i din lilla ”drink”?

Nästa inlägg

Pinsamt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x