Det dåliga samvetet…. 

HALLOJSAN i stugorna! ❤️

För nån timma sen kom vi hem efter en riktigt mysig eftermiddag/kvällning med lilla familjen. När helgerna går åt till Kaffestuga så har vi behov av att mysnjuta lite på vardagskvällarna. Milo är ofta med oss i Kaffestugan, sedan ser vi till att han får vara hos farmor o farfar, mormor och morfar, han har vart med Thedde och också med Magnus. Så han är ju inte alltid där…. Turligt nog älskar han Kaffestugan. Vi har byggt fotbollsmål. I veckan kör vi dit en studsmatta. Han har ofta lekkompisar som är där och lajjar med honom också….men nog FASEN har man dåligt samvete?! Är det föräldrars lott i livet tro? Att alltid bära på ett litet täcke av dåligt samvete? Jag försöker tänka att han säkert kommer ha några av sina ljuvligaste helger i Kaffestugan den här sommaren. Leka med kompisar, hoppa studsmatta, kolla paddan, gå och ta en bulle och en Festis när han blir sugen. Förstår ni? Det är ju trots allt bara några timmar på lördagen och söndagen de dagar han inte gör något annat. Ändå knackar den lille samvetsdjävulen på axeln som en liten ettrig hackspett. Är jag sjåpig? Är jag en typisk curlingförälder som gör allt han vill? Haha…Nämen fattar du?

Alltså, när jag var liten….ja då följde man med mamma o pappa och gjorde det dom gjorde och så var det bra med det. Vadå stimulans och följa med barnen på diverse barnaktiviteter. På 70-talet hängde ungarna med som små lovickavantar och inte fasen for vi illa av det?

Kanske ska man engagera honom i lite arbete? Vi jobbar ju hela familjen, kanske ska han dra sitt lilla strå till stacken och få lite fotbollskort eller vad han nu vill ha som betalning.

Aja…nu jålar jag bara en massa utan en röd tråd och sammanhang men du som tampas med dåligt samvete som förälder förstår säkert vad jag menar?


Ja vi började vårt mys med att inhandla nya fotbollskort. Han hade sparat ihop till ett litet gäng igen. Varje gång håller vi tummarna för att det ska vara nåt bra i dom.


Vi åt lite god mat. Thaibuffe för mig.


Tony provade skjorta som han också köpte, 70% rabatt på den var det också. Tänk vad roligt det är. När vi träffades så hade han baggyjeans och keps och piercings överallt där man kunde ha det (ja där också om nu någon undrade) . Sen var han rockerssnubbe med mycket svart, dödkalleringar och tatueringar. Nu är han typ kontorssnubbe med skjorta och kavaj. Inte alla som får ha tre olika karlar under 15 års tid? Haha…nä men man ändrar ju stil. Herreminjee som jag såg ut när vi träffades? Tur jag inte bloggade då.

Milos fikaplats.


En liten fika blev det också. Vi festade till det med en Caramel cheesecake som är så sjuuuuuuuuukt jäkla god. Vi delade på den för att inte det där jäkal samvetet skulle börja picka igen.


Så mysigt o bara sitta där och njuta av livet.
Nähä, nu är det soffhäng kvar bara. Ha en mysig kväll och sov gott. Tyckte de såg ut som det skulle bli fullmåne inatt? Aja…. vi får se?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Haha ja stilen mognar med åren:-))
Och tur är väl det. Kan vi inte få se en härlig bild på dig i din ungdom:-)

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Haha….well, det finns ju nästan bara på vanliga fotografier men någongång ska jag gå loss och visa er lite bilder från förr.

Helena
Helena
6 years ago

Jag har dåligt samvete för att mina barn inte har mor och farföräldrar att vara hos. Mina starkaste barndomsminnen är när jag var med min mormor och morfar. Morfar var busig och jag älskade att vara med dem. Jag kan inte fe mina barn det jag själv hade. Min mamma har alzheimer. Min son som är 8 minns hur det var när hon var frisk och de hittade på saker tillsammans. Nu går det inte längre men jag hoppas han alltid kommer bära med sig dom minnena. Så ha inte dåligt samvete för att du ger Milos chansen att vara med sina mor/farföräldrar. Du finns ju ändå i närheten.

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Men åh… Först, vad ledsen jag blir när jag hör om dina föräldrar. Något som är självklart dör mig är det inte för dig. Du fick mig att tänka till, tack för det. Beklagar din mammas sjukdom. Ska verkligen försöka uppskatta att vi har dem i livet och friska för att låta barnen umgås med dem. ❤️❤️❤️ kram till dig!

Erica
Erica
6 years ago

Ja nu tycker jag att du curlar ganska så kraftigt!!!
Milo har det ju hur bra som helst! Hela tiden! Du gör ju allt för honom! Har han lite tråkigt när mamma och pappa jobbar tror jag att det bara är nyttigt för honom. Så sluta genast att ha dåligt samvete! Bums!

Nästa inlägg

Mangomuffins

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x