Före/Efter bilder

Inlägget innehåller adlinks

Jag hade ju lovat bilder från uteserveringen när den blev klar. Det är så himla kul att ta fram bilder från hur det såg ut när vi först klev in där. Hur stor skillnaden faktiskt är. För den är verkligen stor….alltså WOW!

FÖRE

kaffestugan ute

EFTER

IMG_7431

IMG_7428

IMG_7433 IMG_7434

Ja, lite skillnad va? Tänk vad lite lastpallar, Fårfällen hittar du på Inreda.com. Ljuvlig verkligen till ett grymt bra pris!

FÖRE

kaffestugan ute 2

EFTER

IMG_7382

Med ett litet miniträd från Härnevi Plantskola och en stoooooor korgkruka (<länk) pimpar man vilken uteplats som helst. Lastpallen längre bort i bild har jag bara målat svart och lånat med vit penna på.

FÖRE

kaffestugan inne

kaffestugan inne 2

EFTER

IMG_7402

De underbara skålarna och kakfaten är från Pottery Jo, du hittar dom här.

kaffestugan efter

IMG_7403

Ja jag tog ut de bruna hyllorna och behöll den stora disken. Hade på dekorplast från BAUHAUS på den. Ja, sen är det mycket annat som också är borttaget och utbytt. I stort sett allt! 🙂

FÖRE

kaffestugan inne 3

Ja såhär såg det ut när vi klev in på Kaffestugan första gången. Det hade vinterförvarats saker där så det gjorde säkert inte saken bättre. Men det var här jag såg potentialen för detta underbara ställe. Hur mycket man kunde fixa och göra fint.

IMG_7405

Och på smygpremiären satt två av de viktigaste männen i mitt liv där och mös. Min fina pappa och min svärfar (svärfar lte förvånad över att det togs bild tror jag.) 😉

Ja det var lite bilder. Jag ska ta lite mer bilder inne nu när golvet är målat. Inser nu när jag gått igenom bilder att jag inte tagit några alls….

Har legat på soffan nästan hela dagen idag, somnat lite här och där och bara myst. Så jäkla skönt! Snart kommer Tony och Milo så då ska vi åka till Erikslund. ♥

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ullis
Ullis
6 years ago

Man kan knappt tro det är samma ställe. Vilken skillnad. Ni har gjort ett fantastiskt bra jobb och bra smak dessutom !!!

Nästa inlägg

Massor med besök i Kaffestugan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x