Erbjudande på fint till väggarna

Inlägget skrivet i samarbete med Desenio.

Nu har jag ett toppenerbjudande till dig om du kanske vill göra om hemma med enkla medel. En tavelvägg kan nämligen göra underverk för ditt hem, jag lovar! Jag hade länge en väg här hemma som jag liksom inte fick till. Åh så jag höll på alltså…. satte upp nån tavla, blev inget bra. Sen lät jag den bara vara som den var. Inget bra. Fick liksom ett rörigt intryck, och när jag bara hade en tavla där så såg det ut som nån kastat in den i väggen, ingen känsla liksom.

IMG_7472

Till slut hittade jag ”hem” med hur jag trivdes med väggen. Blandar man lite olika storlekar på det som sitter på den blir det sååå bra tycker jag. Jag satte också upp en tavellist som jag ställd en av mina trätavlor på. Detta är min ”feelgood” vägg. En pepp-vägg! Tänkvärda ord som jag verkligen försöker leva efter!

IMG_7473 IMG_7484

textposters (som jag har på bild här ovan) till foto-prints och barntavlor. Mitt nästa projekt är en vägg i köket, då har jag tänkt att smälla till med botaniska tavlor. Ska vara sådär härligt grönt på väggarna. Har siktat in mig på kronärtskocketavlan. Sååå snyggt!

IMG_7482

Nu ska du få ett erbjudande av mig nämligen!

Koden NINA ger 25% rabatt på Desenio mellan 9-11 maj (gäller ej handpicked/ramar). Så mitt tips är att du susar in pronto och fyndar! Såå mycket fint finns det.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
Ulrica
6 years ago

Hejsan! När jag ser Majlis ligger där på soffan så blir jag så nyfiken på om ni tagit steget så hon är utomhus….Eller är hon fortfarande innekatt? Det är ju tryggt och enkelt när hon är inne med tanke på att det varit o är mycke med kaffestugan? Kram Ulrica

Nästa inlägg

Det dåliga samvetet…. 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x