Kämpig natt 

Alltså, FI – I – FAAAAAEN vilken natt vi haft. Ämen, kl halv 1 inatt var jag på väg ut i pyjamas och morgonrock för att bara ställa mig och skrika rakt ut. Dessa förbannade jäkla maskar alltså….

Min lilla pojk hade en kämpig natt, alltså fy farao alltså. Han höll på att bli knäpp. Det slutar ju liksom inte fast man kliar tillbaka. Det bara fortsätter, H-E-L-A tiden. Vidriga jävla as! Det blev inte så mycket sömn inatt som ni säkert förstår. Det har varit så synd om honom, lider så sjukt mycket med honom. Frustrationen äter upp en där mitt i natten. 

Nu saneras det igen!

Såhär ser det ut nu överallt.


I morse gav jag mig ut på en PW och sen tränade jag lite också. Vi har såna XTR band hänger i ett träd. Man tränar med sin egen kroppsvikt. Skitbra!

Idag vabbar Tony faktiskt. Jag har en bokning i Kaffestugan ikväll så jag behöver förbereda inför det. Ska köpa in en till köksassistent så jag effektiviserar min bakning avsevärt.

Hepp, gotta go. Vi hörs sen igen. Ni ska få hjälpa mig med ett klänningsval.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
7 years ago

Hua! Lider med dig/er!! Har fyra barn och ingen har ”pepparpeppar” aldrig haft mask. ✊

niinis
niinis
Reply to  Annett
7 years ago

Två av tre har haft hos mig. Ett djävulens påfund, vidrigt! Var glad att ni sluppit!

al68
al68
7 years ago

Usch, stackars Milo, det kan nog vara det värsta jag kan tänka mig, kan förstå att man nästa blir knäpp. Krya på honom <3

Nästa inlägg

Worms’ in da house 

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x