ANNONS

Vilken klänning ska jag välja?

/

Inlägget innehåller adlinks för Indiska

Hörni! 

Mitt i all Kaffestugan-hysteri har jag ju en pojke som ska ta studenten också. Både bal och student är det dags för. I förrgår var vi och köpte kostym, svårt när han är en målmedveten man som vet vad han vill ha. Jag hinner både slå knut på mig själv, peppa och ruttna på våra shoppingturer. Nu bestämde vi innan att jag inte skulle bli sur om han inte diggade kostymen jag köpte åt honom, men allt började lite knackigt faktiskt. 

”Jo men jag haaaar 44 i kavajstorlek mamma” försökte han övertyga mig om när jag ringde från kostymbutiken. 

Jag VISSTE att han inte hade så liten storlek. Killen i butiken var smalare än honom och han kunde inte ens ha 44.  Försökte övertyga med snäll röst….men icke. Jag köpte 44 på kavaj och det han skulle ha på byxor. Vad tror ni hände då? Ja men precis, den VAR för liten. MORR! Idag bytte vi den. Det blev 46 på kavaj. Byxorna prickade vi rätt direkt. Tony hade koll på Elliots tumjeansstorlek, det underlättade. Envisa ungar….jag jar tre envisa och jag kan inte förståååååå var de ärvt det ifrån?

Aja, men mitt i allt detta inser jag att jag också måste köpa klänning ju. Har helt glömt bort allt sånt nu…. Har hittat massa fina hos Indiska nu, inte mindre än sex stycken faktiskt. Hmmm, men kan inte välja vilken jag vill ha. Vill du hjälpa mig?!


1) svart tunika.

Som du ser är det en salig blandning men jag gillar ALLA! Kan man köra ombyte under hela dagen och kvällen. Haha…. som om hela studenten liksom handlade om mig? Nä, men hjälp mig nu. Vilken ska jag ta? 

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00