Vilken klänning ska jag välja?

Inlägget innehåller adlinks för Indiska

Hörni! 

Mitt i all Kaffestugan-hysteri har jag ju en pojke som ska ta studenten också. Både bal och student är det dags för. I förrgår var vi och köpte kostym, svårt när han är en målmedveten man som vet vad han vill ha. Jag hinner både slå knut på mig själv, peppa och ruttna på våra shoppingturer. Nu bestämde vi innan att jag inte skulle bli sur om han inte diggade kostymen jag köpte åt honom, men allt började lite knackigt faktiskt. 

”Jo men jag haaaar 44 i kavajstorlek mamma” försökte han övertyga mig om när jag ringde från kostymbutiken. 

Jag VISSTE att han inte hade så liten storlek. Killen i butiken var smalare än honom och han kunde inte ens ha 44.  Försökte övertyga med snäll röst….men icke. Jag köpte 44 på kavaj och det han skulle ha på byxor. Vad tror ni hände då? Ja men precis, den VAR för liten. MORR! Idag bytte vi den. Det blev 46 på kavaj. Byxorna prickade vi rätt direkt. Tony hade koll på Elliots tumjeansstorlek, det underlättade. Envisa ungar….jag jar tre envisa och jag kan inte förståååååå var de ärvt det ifrån?

Aja, men mitt i allt detta inser jag att jag också måste köpa klänning ju. Har helt glömt bort allt sånt nu…. Har hittat massa fina hos Indiska nu, inte mindre än sex stycken faktiskt. Hmmm, men kan inte välja vilken jag vill ha. Vill du hjälpa mig?!


1) svart tunika.

Som du ser är det en salig blandning men jag gillar ALLA! Kan man köra ombyte under hela dagen och kvällen. Haha…. som om hela studenten liksom handlade om mig? Nä, men hjälp mig nu. Vilken ska jag ta? 

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
7 years ago

Halloj!
Jag ”röstar” på nr 2 eller nr 4.
Men allihopa var fina
Ha en fortsatt bra dag! Kram

Skatan
Reply to  Katarina
7 years ago

Jag röstar på nr 1

( nr 2 går bort, då jag gissar att du kommer behöva hjälpa till en del med mat/ fika.. inte roligt att ha smörgåstårta hängandes längs med ärmarna, ja eller potatissallad.. eller hamburgare.. eller vad det nu kommer att bjudas på .Nr 3 är ju heltobegripligt kort <- lyssna inte fööör mycket nu på en allt för gammal klimakterieskata .. men känns det verkligen bekvämt när man ska sträcka sig efter tårtspaden och då helt plötsligt bjuder på skinka? 4:an är faktiskt riktigt söt- men jag får ju spunk när det är för genomskinligt, därför tycker jag inte riktigt den.. ujuj. eller jag menar krakra krakrak kanske med en underklänning då? .. 5: an är faktiskt riktigt fin- den är lite du ändå- ser jag nu när jag kollar igen . Ett litet pannband och en virkad väst ett par jesussandaler till det, så står det ju nästan Niiinis på den? Men om jag ska välja.. nää inte riktigt tillräckligt festligt på det sättet.. eller.. fasiken vad gammal jag känner mig nu, Den svarta är läcker men.. men .. näää inte tillräckligt somrig på någe vis .. Kra kra kra.. jag kan inte ens fatta att jag ens har åsikter om kläder?! Helt obegripligt faktiskt.. HAHAHA.. så .. ta verkligen mitt klädråd med två grabbanävar salt. hahahaha näj ångrade mig .. rulla in en hel skottkärra salt och bara hiva över axeln. Det är ju DU som kan sånt här, ta det som du tycker är snyggast och tror att du trivs bäst i )
KRA KRA KRAM från Skatan

Katharina
Katharina
7 years ago

1:an är snyggast

Minx
Minx
7 years ago

4:an eller 5:an, alltid roligt med lite färg 🙂

Carina S
Carina S
7 years ago

Hej, 1 eller 4 tycker jag

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Definitivt 2an!!! Den skriker Niiinis!!! En riktigt cool enkel klänning, som man kan hålla väldigt enkel men också klä upp. Satt själv å zappade på Indiskas sida igår och föll för denna också. Men först måste jag nog klä av mig några hundratals gram eller tiotusentals vore ännu bättre. Påbörjade denna avklädning med en 10,4 km vandringstur idag, lär behövas några sådana vandringar till. Ha en fortsatt härlig kväll. Kramizar

Carina
Carina
7 years ago

Fyran absolut:-)

Eva
Eva
7 years ago

4 eller 6

pezze
pezze
7 years ago

hmm.. kanske nr 6an.. med lite glittrig leggins under typ… jag har inte samma smak som du.. men skulle inte välja vitt om man ska fixao dona o servera osv, för då spiller man lätt på klänningen.. själv skulle jag gärna vilja h vitt på mig ngngång mmen jag e bra o skita ner mig på en sekund…

Ann
Ann
7 years ago

Nr 4 tror jag du skulle vara supersnygg i.

Annett
Annett
7 years ago

4 eller 5

Linda B
Linda B
7 years ago

4 eller 6

Malin
Malin
7 years ago

Jag röstar på nr 1 eller 4.
Kram!

Nästa inlägg

Kämpig natt 

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x