Vidriga as!

Goodmorning vänner! 

Hur mår ni? Hann inte in mer till dig igår då jag hade en bokning i lilla Kaffestugan igår kväll. Det var Corvetteföreningen i Västerås som var på besök. Såå coola bilar alltså…. undra om Niiinis skulle passa i en sån? Milo var mäkta imponerad!

Hörni, tack för all hjälp med klänningarna igår. 4:an röstade nästan alla på. Ja ni vet ju att jag har en liten ”hippie-stil” till viss del, det är de kläder jag brukar trivas i bäst. Det eller jeans och sneakers typ…. ”Hippie-stil” är tacksamt om man är lite rund också, oftast så sitter det inte tajt och man behöver inte fundera över om ”gravid-i-femte-månaden” magen syns. Sen kan man flasha till det med riktigt snygga klackar, locka håret, smycken och sånt till. Blir riktigt snyggt tycker jag! Har hittat ytterligare en butik nu med lite sån stil och ska radda upp de klänningarna också, älskar när jag får hjälp ifrån er! ❤️

Apropå rund om magen. Inatt drömde jag att jag och Tony skulle åka in och föda barn. Hade värkar som fasen och en bebis i magen som rörde om rejält. Jag var så jäääääkla rädd i drömmen. Det var en pojke till i magen. Huuuu….gissa om jag blev lättad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm? Ett fjärde barn? Jag svimmar…. Jag har typ fobi över att bli gravid igen, skulle det inträffa så vet jag fasen inte vad? Är det då man är klar med sitt barnaalstrande, när blotta tanken får en att ”go bananas”?


Åter till bokningen igår. Jag tror att den här killen uppskattar att mamma har ett cafe. Han älskar att sitta på golvet bakom disken och småfika. Han är dock inte jätteförtjust i bakverk, han är mer en godiskille om han får välja. Tur det kanske? Hur sockerstinn skulle han inte vara annars? Men visst finns det några bakverk som han gillar extra mycket så helt utan  blir han ju inte…. Sen tar han fotbollen under armen och drar till fotbollsplanen som vi fixat och lirar lite boll. Han har det hur bra som helst. Precis som någon skrev, ”Nu får du sluta curla Nina”. Haha…helt rätt! Jag skulle få medalj i curling varje dag i veckan!


En smaskig äppelkaka med vaniljvisp var en av bakverken igår. De hade riktigt mysigt där de satt och fikade igår. Jag hade tänt ljus överallt så det var riktigt varmt i lilla fiket. Plantskolan hade fixat tipspromenad åt dem så de var lite frusna när de kom in och skulle fika. Plus 4 grader var det igår kväll….sen blir det minusgrader på nätterna. HALLLÅÅÅÅÅÅ….vi är i mitten av maj nu för bövelen.


I mitt förkläde bakom disken i Kaffestugan med lilla familjen med. Ja det är ett HAPPYPLACE för mig. ❤️

Springmaskarna då…..? Tack och lov så var Milo inte alls lika påverkad igår kväll (thank god) även om det var lite kli kvar, så helt borta är det inte. Han får vara hemma idag också så han blir helt bra innan han återvänder till skolan. Sen hoppas jag att vi ALDRIG mer behöver ha dessa vidriga as hos oss igen! Det ska kuras igen om ett par veckor bara så vi verkligen utrotar alla! Ska också sanera i några dagar till…. Det är tammetusan kliniskt rent hos oss nu. Städar toalett, alltså golv – handfat – dusch och toalettstolar flera ggr per dag. De övriga golven skurar jag också flera ggr per dag. Har kastat ut alla mattor och köpt nya….haha! Ja jag är helt crazy när det kommer till saneringen alltså. Dom ska UT!

Jaha, nu ska jag gå upp och baka i vårt sanerade hem. Jag är så glad! Köpte nämligen ytterligare en köksmaskin igår så nu har jag två. Baknörden i mig bara joddlar! Ska bli kul att baka med den idag. Sen ska jag ta en powerwalk lite senare, och träna lite. Det gör gott för själen…. Ska också hinna ett besök på IKEA, det behövs lite mer grejer till Kaffestugan. Vi behöver avställningsytor till disken, ska försöka få våra fina gäster att källsortera lite.

Hörni, vi hörs lite senare då!

Kraaam Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vilken klänning ska jag välja?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x