Lite nytt hemma

Åh, tack för alla tips angående resa. Många skriver att Kreta är fantastiskt men lite ”turistigt”. Varmt är det också men mer behagligt när vi ska resa. Mallorca skrev många bra om också, Mallorca som jag drömmer om att kunna leva på en vacker dag. Kroatien och Dubai, men som med Dubai lär man få spara ett år till tror jag. Haha…

Det är i alla fall skitkul att kolla resor. Kollar på två veckor nu också. Vet inte om Milo får ledigt så länge men vi ska försöka i alla fall, helst skulle jag vilja åka tre veckor men det blir lite länge ifrån Majlis och resten av barnen. Jag vet att dom e vuxna men jag får abstinens.

Det känns ok nu att kolla resor men jag vet ju hur det kommer bli när vi närmar oss, ångest de luxe kallas det! Men men, ska nog ta några timmar med min terapeut innan så ska jag klara det. Annars får Tony och Milo sätta sig själva under resan och jag får sätta mig ensam i nåt hörn och supa ner mig.

Har kollat flygtider och vi måste ha en tid tidigt på morgonen, jag kan inte gå och vänta på att flyga en hel dag. Drives me crazy!

Nu har jag just kollat ett fyrstjärnigt hotell på Alcudia Mallorca, vi var ju på bröllopsresa till Alcudia jag o Tony. Så vackert och härligt. Det ska vara ett sånt familjevänligt hotell med massor för barn och nära havet. Jag vill vara nära havet. Jag älskar havet! Fattar inte att jag bor närmare ett faktiskt… Vattenrutschkanor och fräscht. Man kan välja till lite bättre balkong och sånt. Är det värt att satsa på sånt? Är man på den mer än på morgonen kanske?

Men åh vad jag surrar om resor nu….men jag går ju ”all in” för allt sånt här när jag väl lägger vantarna på det.

Hörni, igår var jag in och inhandlade lite teskedar på röda korset i Västerås. Behövde lite extra och tycker det är toppen att man kan köpa begagnat där. Hittade lite annat också. Ni förstår, Niiinis har införskaffat sig färg i vardagsrummet! Wioooo..


Gavelväggen blev såhär nu, klickade ju hem några nya posters från Desenio. Så rent och fräscht det blev, och grönt är ju verkligen en lugnande färg. Jag blir alldeles lugn när jag tittar på den här tavlan.


Hittade nämligen denna lilla skål och ljusstakar också. Skålen gick på 40 spänn, ljusstakarna på 20 kr styck. Nu ska jag köpa en grön stor vas att ha färska blommor i på bordet. Jag frångick mässing ett tag men trillar tillbaka med det gröna. Det är så otroligt fint ihop. Ska fylla den lilla skålen men nån god choklad ikväll när det är fredagsmys och allt.

Nu blir det lite gröna kuddar till soffan också. Kikade på H&M home igår och hittade några men det kändes inte 100 i färg.


Svårt att få fram färger riktigt på mattan men den är skönt grön typ. Den är mer samma färg som skålen än man tror, på bilden är den mer grå. Köpte den på IKEA, den skrek att den ville till vårt vardagsrum. Haha…


När jag ändå höll på så blev det en ny matta under vardagsrumsbordet också. Åh älskar den!

Hepp, gotta go! Vi hörs senare min vän, och du…fortsätt tipsa om utlandsresmål, hotell eller whatever!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
7 years ago

Vi bokar alltid balkong och med havsutsikt om det går. Härligt att sitta där på eftermiddagen efter man duschat och ska göra sig iordning inför kvällen. Så fint med grönt och mässing!

Elinor
7 years ago

Hej,
Vi ska åka till Kreta i augusti och bo på Hotell Star Beach Village & Waterpark….. Aldrig varit på Kreta men en massa andra öar i Greland och jag gillar det verkligen. Min favorit är Lefkas!

Elinor
7 years ago

Hej,
Vi ska åka till Kreta i augusti och bo på Hotell Star Beach Village & Waterpark….. Aldrig varit på Kreta men en massa andra öar i Grekland och jag gillar det verkligen. Min favorit är Lefkas!

Carina S
Carina S
7 years ago

Mallorca är ju underbart, kan tipsa om Blue star Ses Fotges ett toppen ställe!! Även Blue Star Paraiso de Alcudia. Tui har dom.

Anna
Anna
7 years ago

Res med Langley! Rekommenderar Almirida Bay på Kreta med Langley, Bo i den nya delen gärna i gautplan. Mycket aktiviteter men du sslipper de stora komplexen och det är lite mer genuint. vi körde stranden halva dagen med lunch sedan poolen på eftermiddagarna. Flygtid är en sak men kolla också transfertiderna… max 45 minuter tycker jag. En Attarax på kvällen innan och sedan en Attarax och ett glasvin innan boarding så klarar sig nerverna sig bara fint 😉 Kram

Nästa inlägg

Hjälp – var ska vi resa? 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x