FINBESÖK

Hallååååå….

….sorry frånvaron idag men helgerna blir ju lite hejsvejs iom att vi har öppet i Kaffestugan. Vi har haft en riktigt skön dag idag med ”lagom” mycket gäster som kom i skönt stim.

Åh, jag blev så överraskad idag då min moster (min gudmor), min kusin med hans sambo och hennes föräldrar kom på besök. Rätt vad det var så stod dom bara där. Åh, en sån härlig överraskning som jag fortfarande är helt glad över. Fick fin blomma och fint bubbel. Så gulliga….

IMG_7515

Här satt de och fikade en lång stund. Jag kunde t.o.m gå ut och sätta mig med dem en stund. De gjorde också ett besök i plantskolan. Så mysigt att få ha dem på besök. ♥

IMG_7510 IMG_7511 IMG_7513

Lite av godsakerna från dagens fikaskörd.

IMG_7516 IMG_7518Idag kom också kompis Susannes dotter Amanda förbi. Hon skulle handla lite fika och ta med sig och sen hade hon också med sig en blomma och dessa urgoda tryfflar. Åh, mums! Jordgubb och rabarber ihop är ju magiskt. Så gulligt av henne. Blev så glad! Jag har funnits med i hennes liv sen hon föddes och idag är hon en vuxen kvinna som arbetar som flygvärdinna. MODIGT var ordet! 🙂

Nu har vi just ätit lite mitt i bloggandet. Gjorde en kycklinggratäng i ugnen med parmesanost och ris till det. Det var väldigt gott. Nu kommer jag nog snart somna av utmattning skulle jag tro….. Ha en mysig kväll hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Inger
Inger
6 years ago

Hej Var finns Kaffestugan? Kan vara ett bra utflyktsmål OM det slår till.och blir försommar .

niinis
niinis
Reply to  Inger
6 years ago

Det ligger strax utanför Enköping, brevid Härnevi Plantskola. VÄLKOMNA!

Nästa inlägg

Lite nytt hemma

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x