Inredningsbilder

Inlägget innehåller adlinks

Hohooooo….

…här är jag! Åh wow så jag hållit på idag. Skulle baka lite till eftermiddagens fika här hemma. Dock så började jag röja istället. Satte ihop hyllor, plockade bort alla vinterkläder, vinterskor och mössor o vantar. Huxflux var klockan alldeles för mycket för att hinna baka eller nåt annat alls. Vi hade en urmysig eftermiddag ute på altanen, inga bilder blev det dock. Jag bara satt och njöt av mina tjejkompisars umgänge. Äntligen! ♥

Inga bilder på fika på altanen, men däremot tänkte jag visa bilder inifrån Kaffestugan som någon efterfrågade. Detta är bilder tagna just vid öppning.

IMG_7531

De behändiga tygkorgarna (<länk) på väggen måste jag berätta mer om. De är i ett material som går att torka av. Vi har bestick, servetter, teskedar och tepåsar i dom. Så jäkla bra är dom, funderar på att klicka hem såna också. Man kan ha smink, toarullar eller duschgrejer i dom. Så fina och användbara. Gör inget att de är fina heller.

IMG_7529 IMG_7532 IMG_7534 IMG_7535 IMG_7537 IMG_7539 IMG_7540

Sedan är det bakverken som står uppdukade.

IMG_7523

De überfina faten (<länk) i olika färger kommer ifrån inreda.com.
IMG_7524 IMG_7525 IMG_7527

Allt detta ska du få recept på framöver.

Imorgon ska jag brassa till IKEA och köpa kupor till mina fat. Bakverken håller sig fräscha och saftiga då. Sen är det dags att besöka optikern och införskaffa nya glasögon. Haha… ni skulle se dom nu. Jag kan fasen inte ens visa er, de har liksom gått sönder på fler ställen. Såg att det var ett ställe som hade köp två betala för 1 par glasögon. Superbra när man vill byta lite. Har sååååå svårt att bestämma mig för vad jag ska ha bara. Helt omöjligt…. tänkte ta medo mig mamma imorgon så får hon vara mitt smakråd. Kanske frågar jag er också…. ♥

Nähä, nu ska vi ha lite kvällfika vid TV:n här. Hoppas du får en mysig kväll!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Harreguuu så fint i kaffestugan
Ja vi vill vara smakråd när du ska prova glasögon

Mathilda
Mathilda
6 years ago

Fint!!

Sara
Sara
6 years ago

Vad mysigt det blev. ha en bra dag kram Sara

Nästa inlägg

New car

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x