Måndag & helg

Inlägget innehåller adlinks.

Tudiluuuuuuuuuu!

Äääääsch, blev en day-off igår från bloggen även om jag påbörjade skriva till dig. Helgerna denna sommaren kommer det att vara lite ”lugnare” bloggtempo som du säkert märkt. Men veckorna kör vi på som vanligt. Idag är det måndag, eller mer ”helg” för mig. Tänk så det kan bli?

Denna veckan är en kortvecka även om Tony kommer behöva jobba lite på fredag, sen är det röd dag på torsdag ju.


Nyduschad mamma och den här fisen hemma idag då han var lite febrig igår. Vi fick varva med att vara i Kaffestugan igår. Det gick det också även om det var lite körigt. Här visar han dig……. tadaaaaaa, fotbollskort. What else liksom? Här är det fotbollskort för hela slanten. Tony har ju en sån fotbollskortspärm från när han var liten som Tonys mamma sparat. Han ÄLSKAR att titta i den och kallar alla för legender.


Igår efter att jag stängde så slant jag in på Härnevi Plantskola för ännu mer blommor. Vi har två altaner varav en i anknytning till uterummet så de blommor jag köpte tidigare räckte långt ifrån fram. Har insett hur glad blommorna gör mig här hemma, det är så himla fint! Lyfter vilken trädgård som helst. Grämer mig lite att jag inte tog olivträdet jag stod och fingrade på också…. de hade en hel del medelhavsväxter som jag bara ääääälskar!


Som den här stackaren som ser allt annat än glad ut. En medelhavsväxt som införskaffades förra året, den har helt underbara rosa blommor har inte riktigt återhämtat sig efter vintervilan, vi får se om den gör det? Har gett den lite kärlek i alla fall så håller vi tummarna.


Åh, en liten palm! I sommar när man sitter på den här altanen och dricker en öl efter en varm sommardag alltså….å så vinden i palmen. ÄLSK! ❤️ Mattan (<länk)  i bakgrunden är av plast, jag har två såna på altanen. Det blir en helt annan ombonad känsla med mattor på uteplatsen. Faktiskt lite mer medelhav också.


Precis vid trappan har jag ställt en ljugarbänk. Här sitter jag och dricker kaffe ibland. Så mysigt och filosofera om livet och zippa på en kaffe. Här satt jag i lite nya blommor igår i den här stora svarta plastkrukan. Riktigt mysigt!


Vi har en ful död stubbe utanför vårt uterum, den blev ju genast mycket finare med lite blommor.


I uterummet har vi ju ett stort matbord som vi byggt själva, istället för att måla det så köpte jag en stora ljuslyktorna. 

Den 2:a juni tar Elliot studenten, så jag har börjat planerat det. Så nu kommer jag att ha bråda dagar kan jag lova. Det är mindre än två veckor kvar nu och mycket behöver fixas innan. Som att bygga ut vår altanen vid uterummet….haha! Jaja, vi är ute i god tid liksom.

Hepp. Nu måste jag jobba vidare här. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Natalie
7 years ago

Har du mattorna på altan utan tak? Torkar de isåfall snabbt efter regn?

niinis
niinis
Reply to  Natalie
7 years ago

Ja, vi har inget tak. Torkar jättesnabbt, man behöver inte ta bort dem vid regn. Supersmidigt!

Nästa inlägg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x