Utbyggnad av altanen

Morning! 

Strax iväg för att lämna Milo på skolan, sen ska jag ta en promenad och så väntar lite möten. Solen skiner nu men det ska bli molnigt sen. Tänkte tvätta en massa och hänga ut på tork, den doften!


Igår brassade vi iväg för att köpa virke till vår uteplats, den vi ska förlänga ni vet. Bråda dagar, vi vill gärna vara klara till Elliots student. Det ska firas här hemma nämligen.


Här ser ni lite hur det kommer att se ut, ja på ett ungefär. Det ska upp lite staket och grejer sen också. Ska bli lite mer inhängnat och myyyyys. Vad annars när det gäller mig?

Visar er såklart när bygget fortskrider. Nu måste vi dra. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Hej Nina. Det är så kul att följa ert liv. Men jag tror fler än jag undrar mer om dina tankar om kaffestugan. Det är ju så stor del nu. Är ni nöjda , blev det som ni tänkt er osv. Ha en härlig sommar, kram

niinis
niinis
Reply to  Agneta
6 years ago

Trodde jag var tjatig när jag skrev om Kaffestugan så mycket, men självklart ska jag skriva om det i ett inlägg. Kram på dig!

Eva
Eva
Reply to  niinis
6 years ago

Jag älskar att läsa om kaffestugan:-))
Det blev så himla fint som vi fått se på bilderna.

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

TACK! ♥

Tess
Tess
6 years ago

Hej Nina! Tacksam om du har tid att tipsa om hur du tänker kring studenten! Jag har sån ångest (ja på riktigt) och känner mig så stressad. Jag letar kläder utan att finna, ledsen pga min övervikt, inte lyckats gå ner något till denna stora dag. Mår dåligt av tanken att vara med på foto mm. Har inte köpt presenter till sonen. Vet inte vad och till vilken summa…. Ja du hör ju Vill du komma med tankar och idéer?

niinis
niinis
Reply to  Tess
6 years ago

Ska skriva ett inlägg om detta också, hoppas att jag hjälper dig lite! ♥

Nästa inlägg

Måndag & helg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x