Använder du nattlinne?

Hej på er!

Fifan, så slut. Är så otroligt trött nu men vill verkligen in och säga hej till dig. Ja kaffestugan har tagit all min tid idag. Vi har ju öppet röda dagar och helger. Idag var uteserveringen full av massa fikande gäster. Så trevligt så.


Men nu har Hello Kitty nattlinnet åkt på kan jag säga. Älskar nattlinne. Är det lite tantvarning tro? Haha…. jag har haft nattlinne sen jag var liten men tappade det på vägen på nåt sätt. Men så ibland kommer jag ihåg hur skönt det är. Berätta! Använder du nattlinne? Eller går du runt i strutstofflor och genomskinlig neglige och bara är sådär ”hot mama” mest hela tiden? Fifan, alldeles för dåligt med sånt här. Numera tänker man praktiskt, behagligt och skönt. Inte genomskinligt och sexiga stingtrosor direkt. Nog för att behagligt och skönt kan vara nog så sexigt men du fattar va?


Nu är det godis, tända ljus och mys resten av kvällen, neglige eller inte. Jag gäspar så käkarna snart går ur led.

Imorgon ska Tony jobba lite sen ska vi faktiskt åka till Grönan. Vi får en ”day off” allihopa så då blir det nöjespark så det står härliga till. Milo är lyrisk och jag är så glad i mammahjärtat att vi fick en liten ledig dag såhär.

Nä, nu slapp i soffan. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Jansson
Eva Jansson
6 years ago

Det må vara tantvarning på nattlinne, men det är mitt nattliga sköna plagg . Omväxlande med tunna shorts & linne om det är varma nätter. Är i behov av nytt nattlinne, så jag får nog ta en shoppingtur någon dag framöver när jag inte far runt i trädgården för fullt. Ha det gottgottigott och mys riktigt på er day-off. Kramizar

Sophia
Sophia
6 years ago

Ska försöka ta mig till din kaffestuga någon helg ser så mysigt ut. Jag använder nattlinne eller pyjamas… Tar på mig det tidigt på kvällen för det är så skönt…

Eva
Eva
6 years ago

Använder aldrig nattlinne. Bara trosor när jag sover. Älskar att gå i mjuka sköna kläder hemma tex. underställ. Så det är ingen glamour här inte, haha:-))
Bekväma kläder är det som gäller alla dagar i veckan.

pezze
6 years ago

hmm.. tror du tittar för mkt på amerikanska filmer om det där neglie o strutspälsande skor….
här har du en som lufsar runt o ”sunkiga” t-shirt o mjukisbrallor, men sover bara i trosor på nätterna… men om jag sover borta hos ngn så klart jag har på mig ngn form av t-shirt o trosa på mig 🙂

Nästa inlägg

Hur är det att driva fik?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x