Ledig härlig dag! 

Tudiluuuuu! 

Sitter mitt i smeten på Gröna Lund och bloggar faktiskt. Tråkmåns som jag är så åker jag inte karuseller. Dessutom tror jag att ALLA valt att komma till Grönan just idag för det är smetfullt.

Vi började dock dagen med att åka till Västerås och en tatueringsstudio som Tony hört så gott om. Han överraskade mig, jag trodde han skulle jobba men han hade lyckats få ledigt och bokat detta till oss. Jag fegade dock ur….har ju fått reaktioner ett par ggr på tatueringar. Men jag fick faktiskt göra ett ”prick-test” nu för att vara på den säkra sidan. Har ju fortfarande inte tatuerat in Milos namn, känns så fel då de andra barnen finns där.


Riktigt cool studio. Älskar inredningen. Heter Royal Arch Tattoo och ligger i Västerås.


Vädret är verkligen perfekt. Inte för varmt med 18 grader och solen försvinner in bakom molnen små korta stunder. Perfekt nöjesparksväder.


Det är såhär jag kommer att få sitta mestadels idag, men mammahjärtat gör volter nu när Milo får vara här och åka järnet med sin pappa. HURRAAA!


Nyss satt en herre här brevid mig. Det var så jäkla härligt att lyssna på hans telefonsamtal, ja jag tjuvlyssnade. Han skrattade högt och så sa han: ”Det är 100 m lång kö till flygande mattan” på bred stockholmsdialekt. ”Ingen fara med mig, jag sitter här i solen jag”. Så skön inställning. Istället för att vara sur för alla långa köer så bara sitter han och njuter och skrattar åt den 100 m långa kön. Haha…. Det ska bli min livsfilosofi också.

Hörni, nu ska jag njuta vidare här. Är superaktiv på min Instastory idag. @niiiniskitchenlife. (Länk till min Instagram).

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Använder du nattlinne?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x