Mysigaste dagen! 

Gomorron gomorron! 

Kikar in för ett snabbt hej. Har är vi uppe med tuppen. Tänkte skriva till dig innan dagen kickar igång på allvar.

Älskar vår dag vi hade igår. Så mysigt! Kan säga att det blir en helt annan uppskattning av dag och ledighet när vi typ aldrig är det.Milo övervann rädslor och klev på attraktion efter attraktion. Här bläckfisken vid vattnet. Alltså, hur vackert ligger inte Gröna Lund?


I väntan på när de åkte så fotade jag en del med min iPhone. Här lyckades jag fånga berg & dalbanan när den kom nerfarandes.


Här lyckades jag fånga Tony & Milo på väg upp i kvasten. De sitter på andra raden. Dock så tyckte Milo att denna var lite väl läskig, förstår honom. Jag var yr i dagar efteråt när jag testade den.


De åkte oxå denna slänggunga, ligger också så vackert. Otroligt modigt av Milo. Jag skulle aldrig våga.


Vackra vackra Grönan! ❤️Sen hade vi tur också! Vi vann denna, vi vann också ett stort gosedjur då Tony lyckades hamra i en groda i den översta näckrosen.


På ”barnvisan” av Grönan finns det lite snällare attraktioner. Den här t ex. Som uppskjutet fast mindre, tror den sög mycket i magen då många mammor och pappor satt och skrek.


När vi sedan åkte en somnade Milo i bilen och sov hela kvällen/natten. Tror att det tog på krafterna att vara heldag på grönan. Vi avslutade med lite mys i uterummet, sen var vi förbi grannarna och sa hej också (hade babywatch på ifall Milo skulle vakna, bra grej även om de är 8 år). Jag var bara där en liten stund dock då jag behöver sova, går ju upp väldigt tidigt de dagar vi har Kaffestugan öppen.

Nähä, nu ska jag börja fixa mig i ordning lite här. Ska äta frukost också, koka ägg som tusan. Funkar bra som lunch de dagar vi har mycket i Kaffestugan.

Vi hörs sen igen! Ha en mysig lördag!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
6 years ago

Vad härligt det ser ut! Hur gammal är din son? Han ser så kort ut men äldre i ansiktet?

niinis
niinis
Reply to  Maria
6 years ago

Han är 8 år, ska bli 9 i December. Han är en kort liten pojke.

Nästa inlägg

Ledig härlig dag! 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x