Konstig tumme! 

Godmorgon!

Skulle dygnet kunna ha några fler timmar? Dock sä sover jag väldigt bra just nu. Det är bra när man har mycket att göra, att man återhämtar sig.

Nu andas vi student här i familjen. Allt handlar om studenten just nu. Igår hade jag och pappa Magnus lite planeringsmöte. Haha….låter kanske galet men nu måste allt planeras i minsta detalj så vi hinner med allt och allra viktigast, KOMMER IHÅG allt!


Här satt vi i uterummet och planerade allt från kallskuret till vad vi ska ha för välkomstdryck och plakat till studenttåget. Skitigt hår och fortfarande träningsklädd, det är bråda dagar som sagt. Haha….


Milo hängde med oss också. Hans borrelia fläck har nästan försvunnit så penicillinet verkar ha gjort sitt jobb. Usch, har varit orolig att det inte ska gå över och att det ska bli nån långrandig historia av det. Penicillin verkar vara vår grej här nu, har själv fått det igen för UVI. Snark…. well well.


Ja, när man ska ha studentkalas vill man ju ha fint ute också. Här ser ni vår uppfart som det ser ut nu. Idag väntar vi hem ett stort lass med grus som ska läggas på. Det som ligger nu är ju som en grund för antingen stenläggning eller grus som vi ska ha.

Igår åkte Tony och skulle köpa staketribbor till vår uteplats, men dom var förvånande nog helt slut. Alla i hela vär småstad verkar bygga uteplatser. Det låg några halva kadaver kvar som såg förjäkligs ut. Så det var bara att vänta tills idag istället. Stress stress….


Här har vi någon som inte vill att mamma ska jobba. Hon hoppade upp direkt när jag satte mig här och la sig över datorn.


By the way, för den som är intresserad så ser min nagel ut såhär nu. Det blev ju lite tok när den växte ut igen efter att den slitits av. Det köttiga som låg på nagelbädden blev som en hård skorpa och hindrade nageln att växa uppåt. Så den växte men inte uppåt….huuuj! Men snart är den lille utväxten över kanten och jag kan klippa bort den.

Jahapp, nu ska jag redigera Elliots studentbalsbilder. Du får se sen…. hörs igen om en stund.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 years ago

Så roligt med student men kan tänka mig att det är jobbigt innan allt är på plats.:)
Måste fråga vart du köpt dina grå/beige krukor du har på uteplasten? så fin färg på dom:)
Ha de bra//A

Nästa inlägg

Citronkaka i långpanna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x