Besök på MOS

Halloj mina vänner! 

Haha….sitter och kissar och skriver till dig. Nu är all tid värdefull, så nu multitaskar vi järnet. Man kan inte sitta i lugn och ro och kissa utan att göra nån nytta också.

Ja, nog för att det är skitkul o planera student och tjofaderittan men nog fasen är det kämpigt också. Helst med lite UVI och annat tjafs också. Men det är väl så det är, vad kommer någonsin lägligt? Men på fredag (i övermorgon) tar pojken äntligen sin efterlängtade student. Han har pratat om den sen han började nionde klass tammetusan. Så efter fredag kanske vi slipper tjatet, haha….

Är rädd för att min partyprisse till mellanson kommer vakna upp till en verklighet på lördag. En verklighet som handlar om att börja livnära sig själv, börja planera framtiden på ett riktigt vuxet vis. Tror det kommer vara rätt tufft för honom. Det var det för mig minns jag, led alla helvetes kval där direkt efter studenten. Var det såhär det var att bli vuxen och sluta skolan liksom? Själv gick jag ut skolan när Sverige låg i djupaste lågkonjuktur dessutom. Well well, det löste sig det med och det kommer lösa sig för Elliot också. Hans driv är helt otroligt så orolig är jag faktiskt inte.


Jag måste bli bättre på läsglasögon. Alltså, ni som inte fyllt 40 än (ja det är då det där åldersseendet brukar börja), ni anar inte hur plötsligt man inte ser att läsa på schampoflaskan. Det går fasligt fort. Mitt började typ en dag efter jag fyllde 40!

Idag hade vi Mall Of Scandinavia på agendan. Skor, kavajer och lull-lull till Studenten skulle inhandlas. Det var dit vi var på väg här.


Först trodde jag denna förbudsskylt handlade om att man inte fick bada i vattnet. Men visst måste det betyda att man inte får springa på kanten va? Denna ”pool” doftar precis som när man är utomlands.


Jag hade köpt en klänning men trivdes inte i den, eller den kommer vara fin som en sommarklänning….men den kändes lite trist till studenten. Här har ni en sneak peek på en annan jag köpte istället. Åh, älskar den. Sååå bekväm dessutom!


Ååååh….snutt snutt snutt. Hon ligger här och snuttar på min morgonrock. Det låter dessutom högt!

Nu måste jag få Milo att sova, han har lite svårt att komma till ro när det är så ljust om kvällarna. Solen skiner här nu liksom. Tänk när vi är och hälsar på mormor i Finland? Då går solen aldrig ned. Solen skiner dygnet runt. Där kan man snacka om att inte komma till ro.

Hörni, ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
7 years ago

Känner att jag älskar klänningen fast jag inte ens sett hela! MÅSTE HA! Vart kommer den ifrån?

Carro
Carro
7 years ago

Jag tolkade skylten som att man inte får spela boll på kanten!

Nästa inlägg

Sommarkaffe

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x