Schoooookat! 

Hej på er!

Ja ni har säkert anat vad jag hållit på med hela långa dagen. Tidigt i morse drog vi igång dagen. Exet Magnus kom förbi och vi drog och handlade allt som skulle handlas. Studentdagen imorgon!Allt från dryck till allt som det ska smyckas med. Ni som följer mig på Instagram såg säkert hur gott jag skrattade åt att Magnus trodde jag skulle ta ett foto. Min humor helt klart!


Det blev en aningens trångt i bilen hörni…. hade en märklig medpassagerare.


Vi hann med att ta en sushi i farten också.


Ohlalalaaaaaa….den är klaaaaar! Imorgon ska jag ta bilder på allt. Det ser lite konstigt ut nu då vi meckat upp ett partytält mitt i allt men ni kommer att se helheten.

Nä, nu behöver jag sova hörni. Ha en fin kväll och sov sött.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Besök på MOS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x