Dagens och den lille surmulen

Sovit alldeles för lite, ville dock kika en snabbis innan jag far iväg och ska skjutsa en glömsk student som glömde sina skor i bilen igår. Han är en virrpanna av rang….


Tänk att den här allvarliga lille fisen ska ta studenten idag? Han var en allvarlig bebis minns jag. Sällan han drog på munnen, lite ängslig av sig. Han ville bara ha mamma, och mormor en period. Minns min första träning då jag skulle tillbaka till målet i innebandyn. Han skrek hela tiden då jag var borta, räckte att han hörde min röst i hallen när jag kom hem så somnade han som en stock. En riktig liten mammagris. ❤️

En liten dagens lista:

Dagens humör: Lite tröttis men förväntansfull.

Dagens mående: Sådär, har troligen ”trötta ögon” som det heter, eller en synnerv som är lite inflammerad. Det är uttröttande som tusan och ger huvudvärk. Men jag mår bra om man jämför med många andra och jag är glad att min som ska ta studenten idag.
Dagens borde: Haha….ja det får bli baka. Men det hinns inte med idag, alls.
Dagens frisyr: Sovtofs mitt på skallen.

Dagens smink: Rester från gårdagens foundation. Somnade med det på igår, jag som typ aldrig somnar utan att köra ansiktsvård på kvällen.

Dagens klädsel: Nattlinne som jag fick i morsdagspresent.

Dagens planer: Först rodda med det sista inför studenten, hämta loungeset på Rusta innan allt drar igång. Sedan fira student hela långa dagen.

Dagens materiella vill ha: Well, materiella vettitusan men gärna någon jag kunde anställa som gjorde allt idag och att jag bara fick hänga med och njuta av allt.

Dagens fundering: Hur blir vädret idag? Kommer jag behöva strumpbyxor till klänningen för att inte frysa ihjäl?

Dagens beroende: Smink, mest för att försöka se vaken och pigg ut.

Dagens tråkigaste: Det hade kunnat vars varmare väder idag, de har lovat Max 14 grader. Lite värme åt alla studenter hade inte gjort något.

Dagens längtan: Längtar efter lite lugn och ro. Denna veckan har varit galet stressande. Har varit mycket med att rodda inför student. Ska bli skönt när det det hela lugnat sig även om allt är skoj.

Hepp, dags att klä på sig (eller så åker jag i morgonrock som jag brukar på morgnarna) och dra och skjutsa studenten här i familjen. Vi hörs säkert av senare. Hoppas kunna bjuda på lite pics från vår uteplats. Ska bara hämta loungesetet först.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Ha en härlig dag och student. Kram Sara

Nästa inlägg

Schoooookat! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x