Veckomatsedel

Godmorgon! 

Kickar igång denna måndag och klämdag med en veckomatsedel. Den är dels jäkligt bra för min egen del, så jag vet vad jag ska handla när jag åker till affären….sen borde jag komma igång med mer matlagning på bra nivå. De veckor som varit med srudentplanering och kaffestuga har gjort att man lagar något snabbt. Jag menar, seriös matlagning är så mycket godare ju.

Här kommer lite förslag på hur en matvecka skulle kunna se ut!

MÅNDAG


Exotisk kycklinggratäng med sting

TISDAG


Mozzarella och fetaostgratinerad lax

ONSDAG


Ninas Chili Con Carne

TORSDAG


Thaikyckling med risnudlar

FREDAG


Pasta med räkor och vitlök

Fredagsgottis


Chokladrutor med cheesecakefyllning


0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Student 2017

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x