Hjälp mig, hjälp Malin! ❤️

Hej fina ni!

Här var det tänkt att jag skulle visa er bilder från uterummet och den nya ”vilosängen” vi gjort därinne.

Det får vänta till imorgon….

….för mina kinder är blöta av tårar. Mitt liv stannade just upp en stund. Mitt liv fick sig just en käftsmäll av verklighet, hur någons verklighet kan se ut. När livet stannar upp och man undrar vafan man håller på med? Vad är viktigt i livet? Nina, glöm aldrig vad som är viktigt i ditt liv!

Jag har just sett ett klipp, de skickades till mig på Facebook av en tjej jag känner till. Hon höll i detta event tillsammans med sin man förra året. Hon frågade om jag kunde hjälpa till att dela det igen? Behövde jag ens klura? Nä….

Nu finns ett nytt klipp på älskade Malin som drabbades av ALS för något år sedan. Jag skrev om det på bloggen då och delade detta klipp.

Nu har det gått ett år till. Jag har själv träffat Malin och sett att sjukdomen skövlat i hennes liv. Hon pratar genom en talpadda som ser vilka bokstäver hon tittar på. Hon kan inte längre krama sina barn. När jag fick se detta klipp gick hjärtat sönder. Gråten fullkomligen sprutade ur mig, den var så stark.

Möt Malin idag:

Fina Malin. Fula sjukdom! Fula förbannade jävla sjukdom. Fan ta dig! Fan ta dig för att du förstör människors liv. Fan ta dig för att du tog Malin. För att du tog dessa små barns mamma. Fan ta dig för alla du förstört, för alla du låst fast i deras kroppar. Som du tynat bort……….

25/6 är det dags att återigen GÅ MOT ALS! Att samla in en massa pengar till forskningen av denna hemska sjukdom. När vi förra året tillsammans gick mot ALS fick vi in ca 300.000 kr. Mest i hela Sverige. I lilla Enköping liksom. Det kostar 100 kr per person att gå. Man kan också svisha om man inte skulle ha möjlighet att gå.

Svishnummer: 123 9000 498

HÄR hittar du Facebooksidan ”Gå mot ALS Enköping” 

Själv ska jag gå. Jag ska också försöka få igång en auktion på en av mina tavlor där pengarna sedan ska skänkas till detta ändamål. Kanske vill någon av er köpa tavlan? Vi får se? Något hittar jag på….

Snälla ni! Hjälp mig att dela detta inlägg så mycket ni kan så skulle jag bli otroligt tacksam. ❤️

Delar gör du genom att klicka i Facebook ikonen här under detta inlägg. Klicka på den bara så läggs den upp på din tidslinje. Sedan kan du välja om du vill skriva något till eller bara dela den.

Tack, igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
6 years ago

Tack ❤️

Malin
Malin
6 years ago

Kom ihåg att ange Enköping när ni swishar, om det ska tillhöra Enköpings insamling. Annars ges bidraget ”bara” dirkt till Ulla-Carin Linquists ALS-forskningsstiftelse.

Nästa inlägg

Mysigt nationaldagsfirande och bubbelkoppen invigd

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x